Online viza za upoznavanje

Znao sam da to želi jer je dala poteze. Zavukao sam joj ruku ispod pazuha i dlanom gurnuo dojku.
U početku sam je sam poševio, ja sam obojan u zlatnu i bijelu boju. I nisam to morao učiniti. A onda sam se povukao i predstavio Julesov kurac Julietinoj pički, i obojao Jules u srebrno i jarko crveno. Spustio sam se s taburea na sredini gole drvene pozornice uz zvuk pljeska koji se raspršio po prostoriji što je bilo tim više zadovoljstvo jer su mnogi prisutni bili previše natučeni da bi znali da su uopće tamo, a kamoli da je čitanje poezije završilo . Želiš li voditi ljubav sa mnom, Jim? Mislim stvarno? Već si me natjerao da se otopim svojom poezijom.
Objasnila sam što želim Jules i Juliet, a moja seksualna moć nad objema je bila tolika da su oboje pristali na moj plan iako je bilo očito da niti jedna nije bila nimalo zadovoljna uključivanjem onog drugog. Dok sam prolazio pokraj njezina stola, povukla me za ruku i zaustavila moje kretanje."To je bilo jednostavno divno", rekla je."To je dospjelo ravno u središte mene. Skinula sam se i sjela na rub ležaljke uz Julietin bok. I počeo sam slikati. A tu je bila i moja umjetnost. Tijekom cijelog vremena ostao sam čvrst kao i Julietine bradavice, a ona je zadržala svoj sanjivi izraz intenzivnog uzbuđenja i uživanja. Umotao sam je u narančasti i ljubičasti kimono i smjestio je na ležaljku, ležeći, s otvorenim kimonom kako bi otkrio njezine velike grudi, uspravne bradavice i njezinu golu, obrijanu pičku. U poruci mi je ukratko rečeno da su se Jules i Juliet zaljubile i da su me napustile - da ni jedna ni druga nemaju mjesta za mene u svojim životima. Sve je to bio dio mog procesa inspiracije. Ipak, prije sam se pitao kamo bi umjetnost mogla otići odavde. Uspoređivao sam se — ili sam se barem uspoređivao kada su me pitali — s Whistlerom ili Renoirom u korištenju bogatih boja i bujnih postavki kako bih istaknuo senzualnost ljudskog tijela. Njezine su grudi stršile prema meni, a ja sam obojao bradavice u plavo i pokrenuo vadičep zelene boje koji je vijugao oko svake dojke kako bi se susreo s njezinom prsnom kosti, a zatim zelene i plave linije koje su se spuštale niz njezin trbuh. Bila je sreća što joj se tako svidjela moja poezija - da ju je moje recitiranje poezije u toj zadimljenoj podrumskoj prostoriji u Villageu pobudilo da me poželi poševiti. Juliet je s iznenađenjem podigla pogled kad sam počeo, ali onda se grleno nasmijala, izvila se iz kreveta i stavila ruke na zatiljak. Kad sam pronašao svoje oslobađanje i odustao od Julesa i Julije, usmjerio sam pozornost na dovršetak platna dok su se Jules i Juliet zajebavali, sada u dubokoj požudi u svojoj individualnoj potrebi za punim zadovoljstvom i kao odgovor na egzotičnu situaciju. Nasmijao sam se dubokim smijehom i sjeo za stol kako bih uživao u šali koju sam izveo na sebe. Sjedila je u prvom redu stolova u zadimljenoj podrumskoj prostoriji u Villageu obje večeri kad sam recitirao svoju poeziju.
Zatim sam spojio svoje boje, paletu i kistove blizu podnožja ležaljke i donio niski štafelaj i naslonio platno, s osnovnim skiciranjem linija, mjerila i perspektive Julietinog djelomično drapiranog tijela, na štafelaj. Mogla sam čuti njegovo grcanje neodobravanja i razočaranja dok je ulazio u potkrovlje i špijunirao me na poslu. Tako je bila jedinstvenost moje umjetnosti – slikanja u višedimenzionalnoj sferi – izvedbe koja je unaprjeđivala umjetnost na platnu i dopunjena fotografskim hvatanjem u vremenu i kutu. Možda više od tri?Razvrat na francuskom dvoru, možda?Mogućnosti su bile izvrsne..

Kad sam je imao kakvu sam želio - na platnu kao iu stvarnom životu, podigao sam se na koljena i obojio svoj penis u grimizno crveno. Ah, dobro, njegov gubitak;morao je naučiti kako koristiti drogu, a ne da ga oni koriste."Koliko otvoren? Koliko mokar?"upitala sam, naginjući se prema njoj. A onda sam je pojebao dugim, sporim potezima, držeći je punom dužinom, oboje smo se grčili na ležaljci pod blagim večernjim svjetlom s krovnog prozora, valovita mješavina boja našeg tijela stvarala je nove i jedinstvene uzorke i slike - sve dok je video kamera radila i kamere su nastavile skidati svoje fotografije. On je volio klasičnu glazbu, a ona je više voljela glasan rap — što sam riješio s dva seta slušalica. Jules je znao za moju umjetničku tehniku ​​— što ona podrazumijeva i što zahtijeva — i činilo se da mu nije smetalo kad sam ga slikala i jebala. Tijekom tih razdoblja često mi je prijetio da će me ostaviti - a ja sam mu rekao da nastavi ako mora jer nisam imao kontrolu nad svojom muzom - ali sam ga tako dobro poševio u međurazdobljima da nikada nije izvršio ovu prijetnju.

Ali Jules nije bio zadovoljan mnogo puta prije, a ipak je još uvijek bio sa mnom. Vjerojatno ju je doveo ovamo jer mu je rekla da se pretopila u poeziju - s kojom se inače ne bi vidio mrtvog - i mislio je da bi mu se kasnije moglo posrećiti s njom na mojim pripremama. Sve je to zajedno činilo jednu umjetničku, uzbudljivu cjelinu online viza za upoznavanje. Jules i Juliet obje su sjedile, pognute, za stolom, pile kavu, ali oboje su izgledale mrzovoljno i studiozno su izbjegavale gledati ili razgovarati jedna s drugom.

Stisnuo sam joj dojku, a ona je zahvalno zadrhtala i gurnula mi se u ruku. Napokon sam pronašao ono što sam mislio da je briljantno rješenje – ono koje će moju umjetnost podići na nove visine i koje bi bilo savršeno za ispunjenje ugovora s vrlo bogatim i vrlo, vrlo privatnim potencijalnim klijentom. Kada sam se osjećao dovoljno uzbuđeno, vratio sam se tamo gdje mi je stražnjica počivala na Julietinim gležnjevima, te sam podigao svoju paletu i utapkao boje koje je ona inspirirala u meni - kobaltno plavu, smaragdno zelenu i tamnoljubičastu.