Dating hoger segment

Zar ne volite imati orgazme, savjetniče? ""Uh, uh... Svi vi perverznjaci koji ste se pojavili da me vidite golu i nadam se da ću svršiti, idete da ispunim svoju želju, pa uživajte u predstavi. Lauren je zastala na trenutak, dok su kapi koje su brzo kapale iznenada izbijale u dvije fontane mlijeka koje su jurile u više potoka iz njezinih čudnih sisa nalik kobasicama.

Ciklus nije završio sve dok njezine grudi nisu bile prazne. Moram priznati da je izgledala vraški vruće, čak i s odjećom."Da gospodine."odgovorila je."Spreman koliko ću ikada biti, pretpostavljam."U sudnicu smo stigli u 10:00 sati prema uputama i pronašli odgovarajuću sudnicu.
Osobno mislim da je sve to izmišljeno.""Ne gospodine."odgovorila je."Već sam prilično uzbuđen, pa ako me ona želi natjerati da doživim orgazam pred svim tim ljudima, sigurno sam na visini zadatka.""Onda, molim vas, prošećite do centra ovog suda i suočite se s publikom, dok tužiteljica nastavlja sa svojim ispitivanjem."Lauren je kimnula i ustala. "Ne gospodine, ne želim. Toliko me je zahuktalo da sam i ja došao, baš kad je Jack upucao svoj..." "To je dovoljno detalja." Prekinuo ga je sudac Whitestone.

Prokleto točno, to je bila moja žena, svi su gledali!"Gospođo Newell, možete sjesti."hrapavo je rekao sudac Whitestone prije nego što je pročistio grlo i pribrao se."Jesu li obje strane zadovoljne odjećom koju optuženik nije nosio tijekom incidenta?"– Kao i ja.promrmljao je sudac kad je Lauren ponovno sjela."Nastavimo onda, hoćemo li?""Želio bih pozvati svoju sljedeću svjedokinju, dr. To se samo treba učiniti javno i legalno da bi se istaknulo.""Sigurno izgleda dobro u javnosti!"Promatrao sam dok sam gledao oko sebe."Svi kanali vijesti su ovdje i čini se da ih ima i mnoštvo novinara."Svi smo stajali dok je sudac Bob Whitestone ušao u sudnicu. Oboje jesmo. A je li istina da te je natjerao da dođeš na posao i da svoj posao obavljaš gola?""Ne potpuno."odgovorila je moja žena."Dopušteno mi je nositi par visokih potpetica, koktel rukavice i tijaru.""I jeste li uživali? Raditi goli; biti goli u blizini toliko ljudi cijelo vrijeme?"– Isprva ne.priznala je Lauren."Bila sam užasnuta, ali sam se polako navikla na to do te mjere da mi se stvarno počelo sviđati. Nije ih mogla zaustaviti ni kad su počeli.

Cassandra je odlučno odgovorila."Želim pozvati Lauren Newell da mi odgovori na neka pitanja.""Vrlo dobro. Nikada u svim svojim godinama kao tužiteljica nije svjedočila nečemu sličnom ovome. Pojasnio je načelnik Polanko.– Jer nikad prije nisam čula za spontani orgazam. Taylor.
Gospođo Newell, prići ćete klupi."Lauren me pogledala, a ja sam joj se široko nasmiješio. Lauren je završila otkopčavanje bluze i povukla repove sa suknje. Dovraga, nisam mogla kriviti tog tipa. Uživam biti gola i sama hodati po poslovnoj zgradi bez odjeće.

"Dr. Moja prekrasna supruga bila je profesionalno odjevena u bijelu bluzu i crnu suknju, uz njezin omiljeni par crnih potpetica. Ovršiteljica je prišla mojoj supruzi i pomogla joj da ustane."Jesi li dobro, slatkice?"upitala je zabrinutim glasom."Doći ću za minutu."dahnula je."Hvala vam."Cassandra je s nevjericom zurila u prizor pred svojim očima. Ovo označava novo i uzbudljivo poglavlje u Laureninu životu, budući da se potpuno gola upušta u mnoštvo novih avantura. Zbog odjeće se osjećam neugodno. Sviđa mi se! Zapamtite, ovo ste tražili!""Što to znači 'peckanje' i da sam to tražio?"U tom trenutku kap mlijeka joj se prvo pojavila na vrhu desne bradavice, a potom i na lijevoj. Svi su opčinjeno i požudno zurili u njezino golo tijelo.

Zateturala je uokolo, stenjajući od zadovoljstva zbog prekrasne senzacije u njezinim zgodnim i mišićavim bedrima."Evo ga!"prasnula je."Svršit ću pred svima vama! Osjećaj je tako dobar! O moj Bože, jednostavno je tako jebeno dobar! Ohhh, gledajte me kako špricam, svi! O moj jebeni Gawd, gledajte me kako špricam svoju spermu!"Laurenine noge su izdale i ona je pala na koljena, dok je mlaz srebrnaste tekućine pucao iz njezine pičke dating hoger segment. Cvilila je na sve strane kao banshee, a cijela je sudnica zurila u nju u zaprepaštenoj tišini.Čuo se samo zvuk njezinih krikova zadovoljstva.

Konačno, njezini su se krici počeli smanjivati, a njezino prskanje se smanjivalo. Clyde i Ryder pronašli su mjesto blizu stražnjeg dijela i postavili svoje kamere s obje strane. Sve su oči bile prikovane za njezina prsa, jer je imala prekrižene noge na najprofesionalniji način;učinkovito blokira pogled na njezinu lijepu pičku i prsten za klitoris.