Besplatna latinska aplikacija za upoznavanje

Gurnuo je obraze njezine guzice svojom glavom kurca. Držeći bocu jednom rukom, posegnuo je za Krisovim kitom, nadajući se da je njegova interpretacija Krisove izjave bila točna. Kris je polako ustao, prilično siguran da njegovi roditelji žele da se skine, ali ne i potpuno siguran u svoje misli. Jim nije poput većine očeva, ljubomoran i sitničav i natjecateljski sa svojim sinovima besplatna latinska aplikacija za upoznavanje. Dok je sjedio tamo, nije mogao a da se ne usredotoči na mamino tijelo. Ušao sam i slučajno vidio kako se moj jebe i siše, a uvijek sam želio poševiti svoju mamu i gurnuti kurac u njenu dlakavu misteriju!Kris ima roditelje kakve bi svaki dječak trebao imati.
Jim je nastavio zabijati kurac u ženinu pičku. Kimnuo je Jill koja je ustala i, s velikom nevoljkošću, odmaknula se nekoliko koraka od Krisa i okrenula se prema njemu. Dok je Jim polako zabijao svoj kurac u macu svoje žene znao je da to tjera njezina usta na penis njihovog sina.
Jim joj je rekao da ga drži točno ispod Krisovog kura. Dok je njegov tata hvatao njegov kurac, Kris je u sebi razmišljao kako mu još nikada nije dotaknuo kurac. Stala je ispred Jima, on je uzeo šampanjac i zdjelu. Primijetio je da joj je maca obrijana i mogao je vidjeti prorez između njezinih usana.

Pomaknula je glavu dalje tako da je većinu njegovog kuraca imala u ustima. Jimov penis skliznuo je iz mace njegove supruge i on je ponovno sjeo na pod. Krisov penis je postao mekan u ustima pa je podigla glavu. Kao i mnogi dječaci, Kris je divlji od ideje da pojebe svoju majku, zabode svoj veliki tvrdi kurac između majčinih nogu i iskrca jaja u istu pičku iz koje je izašao. Jednom rukom Jill je hvatala sinovljeva jaja, a drugom je nježno uhvatila Krisov kurac.

Nasmiješila mu se i potom namignula. Bože, dobio je nekoliko pušenja od djevojaka s kojima je izlazio i maštao je o tome kako mu mama daje jedno, ali sada se to stvarno događalo.

Zamišljao je sve vrste mogućnosti."Jesi li ozbiljan, dopustio bi mi bilo što?"I Jim i Jill kimnuli su glavama."Bilo što", rekla je Jill, "bilo što."Kris je osjetio kako mu se kurac ponovno stvrdnjava i sagnuo se kako bi se polako pomilovao."Bio bi mi čak dopustio da te poševim?"upitao je mamu.“O dušo, želim da me poševiš i učiniš mi više, želim te osjetiti u sebi na više načina nego što možeš zamisliti” Kris je pogledao svog tatu, “I to ti je u redu?Dopustio bi mi da radim sve što želim?”Jim, pokušavajući čitati između redaka i nadajući se da je njegova interpretacija točna, također je kimnuo. Jim joj se nasmiješio, posegnuo za čašom i rekao Kris da ustane. Za njega je ovo bila savršena prilika i osim toga bila je sigurna. Jill je stajala tamo, pognuta, s rukama na podu, gola sa svojim dupetom doslovno u licu svog sina. Ali ta će priča morati pričekati kasnije, izgleda da bi vam trebalo malo olakšanja.”"Dušo", rekao je, "zašto mu ne pružiš malo olakšanja?"Jill se nasmiješila i hodala dok nije stala ispred svog sina.“Želiš li malo olakšanja, dušo, želiš li da ti mama pruži malo olakšanja?”Kris, koji je sada navikao da mora izreći svoje želje, podigao je pogled prema Jill: "Da mama, volio bih da mi pružiš malo olakšanja."Nije bio sasvim siguran u kakvom će obliku "olakšanje" imati, ali je bio siguran da će to biti vrlo ugodno. Jim je tada ustao, uzeo čašu šampanjca i pogledao svoju ženu i sina.“Dopustite mi da nazdravim.

Jill je prišla Krisu, dodala mu čašu i zatim se sagnula da ga poljubi u usta. Kris je podigao glavu i pogledao mamu u oči. Jill je podigla glavu s njegovog kuraca, "Još ne bebo", rekla je, "daj da te još malo popušim."Kris je ponovno pustio glavu na naslon stolice. Osjetila je i vlagu među nogama. Dok je počela pomicati glavu gore-dolje po njegovom kurac, Kris je osjetio kako mu se jaja stežu i znao je, iz svog iskustva s drkanjem, da će svršiti. Nije mogla zaustaviti tihi jauk koji joj je izlazio iz grla. Jim je prišao i zatim kleknuo iza Jill.
Jedva je zadržala svijest dok je nastavila svršavati kevin hart izlazi s bijelom djevojkom. Uzeo je svoju čašu i ulio malo šampanjca u nju. Pogledao je Krisa: "Pa, prijatelju, što sad misliš o svojim mami i tati?"Kris je pogledao svoje ljude. Kako su mu se kratke hlačice spuštale, pojas oko struka zakačio se na njegov penis i onda je skočio u svom svom sjaju.

Jill je mogla osjetiti kako se vlastiti orgazam gradi kada je osjetila kako se sinov penis trza u ustima. Apsolutno volim kada majka hvata jaja svog dječaka, to je tako majčinska stvar s ljubavlju.