Dating scan neredovite mjesečnice

Osušila sam se i otišla do svog ormarića, nadajući se da me neće slijediti, što nije. Nakon nekoliko minuta odmaknula sam ruku. Ušao sam u saunu, a tamo je bio još netko dating scan neredovite mjesečnice. Ponovno je pomaknuo nogu i ponovno pronašao moju nogu. nitko od nas nije ništa rekao.
Opet sam odmaknula vlastitu nogu. Vidjela sam ga kako izlazi iz teretane dok sam obavljala svoje pozive. Tada sam osjetila kako se njegova ruka pomaknula na moj kurac i jaja i počela ih masirati. Zatim sam izašao, uzeo svjež ručnik i krenuo u saunu. Odjednom je njegova noga bila na mojim jajima. Mislim da ovo neće biti jedini put da se ovako nešto dogodi pa ću vjerojatno s vremena na vrijeme kronizirati svoje podvige.------------------------------------------------ Završio sam moje sesije fizikalne terapije i zaključio da ću sjesti u jacuzzi da mi mišići budu opušteni. Primijetio sam da je njegovo stopalo počelo dodirivati ​​moje, pa sam odmaknuo nogu, nadajući se da će on shvatiti sliku. Ostao sam oko 5 minuta, a onda sam se odlučio ohladiti pa se istuširati. Ušao sam, a onda sam primijetio da je on ušao za mnom i sjeo za mlaznjak pored onog koji sam ja koristio, otprilike metar i pol dalje.

Trudio sam se da mu se isplati pa sam učinio ono što sam želio da mi se učini. Za sada ću se samo pustiti u toku i vidjeti dokle će me moja seksualna istraživanja u teretani odvesti.. Nakon nekoliko minuta ustao sam, ali nisam odmah izašao. Primijetila sam veličinu obojice i kako se osjećaju u mojoj ruci. Dovraga, tko ne bi imao ništa protiv da ga netko drugi dotakne, muškarac ili žena.
Odjenuo sam se i otišao, nadajući se da ga više neću vidjeti. Istuširala sam se sa zavjesom, nadajući se da neće znati u kojoj sam. Bio je, međutim, malo deblji.

Izašao je i ohladio se, onda sam se ja otišla istuširati.