Stranice za upoznavanje barijatrijskih pacijenata

Nakon što je bio zadovoljavajuće osušen, Todd je obukao frotirni ogrtač muža svoje učiteljice kurve. Summer je dala sve od sebe da uđe u ritam sa strojem, ali hodanje u bijelim štiklama od šest inča bilo je teško. Todd je ponovio isti postupak na Summerovoj desnoj ruci."Sad, droljo, nećeš biti u iskušenju da otkopčaš ovratnik", viknuo je Todd preko ramena dok je izlazio iz podruma."Molim vas, majstore T, ne mogu pratiti tempo na traci za trčanje", rekla je Summer preko ramena ne znajući da je njezina molba ostala bez sluha. Ubrzo je ljeto ušlo u ugodan ritam i moglo se samo malo opustiti stranice za upoznavanje barijatrijskih pacijenata. Nakon što je isključila vodu, Summer se osjećala kao da se može suočiti s danom. Todd se vratio dolje i izvadio bocu vode iz hladnjaka. Todd je razdvojio ogrtač i kleknuo preko učiteljeva tijela, što mu je omogućilo da zabode svoj kurac izravno u učiteljeva usta. To bi te trebalo dobro oznojiti. Gledala je kako njezin mladi gospodar pokreće stroj i bila je zadovoljna što je to bilo sporo. Njezina je maca bila mokra i Summer je mogla osjetiti kako joj se tanki materijal njezinih bijelih kurvinih tangi čvrsto stisne između usana. U trenutku kada su njezine bijele kurve potpetice pogodile najnižu stepenicu Summer je čula: "Kurvo, gdje si, dovraga?""Ovdje, gospodaru T", rekla je Summer kad je ušla u kuhinjski prostor."Pa bilo je krajnje vrijeme da spustiš dupe niz njezinu kurvu", rekao joj je Todd."Skini taj ovratnik, povodac i cipele za kurve. Summer nije bila sigurna da bi mogla dugo hodati po traci za trčanje sa stopalima umotanim u štikle od šest inča."Sad kurvo, ovo je tempo za zagrijavanje da se možeš naviknuti na brzo hodanje u svojim kurvinim petama. Namjeravao je popiti njezinu kavu s malom dozom Rohypnola (koja se obično naziva krovnim), kao i vodom koju će Summer morati piti cijelo jutro.
Nije želio svršiti, ali Summer se prilično dobro trudila isisati spermu pravo iz penisa svog mladog gospodara. Bila je kurva mladom gospodaru i njezino je tijelo žudjelo da se pokori njegovim uputama dok je njezino tijelo htjelo da ga olakša orgazam dating scan neredovite mjesečnice. Imaš 18 minuta na tajmeru", odgovorio je Todd.. Summer je tada posegnula i otkopčala svoj ovratnik od bijelog dijamanta i stavila ga na radnu površinu s povodcem koji je još uvijek pričvršćen za ovratnik."Podigni se na ovu vagu droljo. Ovo je bila samo jutarnja zafrkancija za Todda. Misli su joj se vraćale na salon, bar, kupaonicu i kazalište. Tamo na podu pored kreveta, još vezan, ležala je njegova učiteljica kurva.
Todd i Marcosov plan je bio da Summer bude opuštena, nakon što započnu s body art procesom, ali da će moći osjetiti bol koju nanose igle za tetoviranje, kao i piercinge u klitorisu, pupku i ušima. stupnju.

Todd je pogledao na sat i primijetio da je ljetno razdoblje vježbanja imalo još oko 20 minuta prije završetka. Kako se osjećaš jutros", upitao je Todd ležernu i vezanu učiteljicu."Dobro jutro, gospodaru T. Summer je izračunala jer je znala da će, kada bude u tenisicama, a ne vezana za svoj stroj, moći prijeći milju za 13 do 14 minuta. Todd je također primijetio da učitelj postaje sve više i više u skladu s uputama drugih, što mu je bilo drago. Todd je zatim otkopčao lisice na gležnjevima svoje kurve učiteljice, okrenuo je i potom otključao krznene manšete s njezinih zapešća."Kurvo, idi i koristi kupaonicu. Kad je Todd obišao prednji dio stroja, mogao je vidjeti Summerino lice prekriveno znojem.