Kod vena pravila sklapanja provoda

Trinity je gledala kako mu oči tamne od iste gladi koja je zasjala u njezinim, a ona je uživala u tome. Ruka mu je klizila gore-dolje po osovini, druga mu je hvatala jaja. Tako je očajnički željela protrljati klitoris, ali nije bila sigurna smije li joj se. I stisnuvši zube, došao je. Mliječne sise su poskakivale gore-dolje, a koža je udarala o kožu. Stajao je, a crna mu se majica protezala preko prsa dok je pružao ruku. Trenutak ga je promatrala, a onda šire raširila noge. Košulja mu je savršeno pristajala, a traperice su vrlo malo skrivale činjenicu da ga je razvod seksualno frustrirao.
Mjesto je gmizalo ženama tog opisa.Čekaj, gdje je nestao drugi hitac?Nema veze. Mrmljajući ispod glasa, dao je znak jednim prstom i viski je odmah kliznuo ispred njega, piće je zadrhtalo, ali nije se prolila ni kap.

Zakopao se do balčaka i prestao misliti ni na što osim na svršavanje. Malo sam popila i prilično je vruće..." I nema dovoljno mjesta između nas, tiho je dodala kod vena pravila sklapanja provoda. Nestrpljiva mala kurva.

"Jebote.Žao mi je gospođice James, ali ne možete me zastupati." Zbunjena, dobacila mu je bijesan pogled. Braden nije gubio vrijeme i gurnuo joj je kurac u grlo, sikćući dok mu je začepila usta i dopustila mu pristup. Neposredno prije nego što se raspala, njezina je ruka gurnuta u stranu i zamijenjena brzim jezikom. Braden je kimnuo u znak pristanka, ali umjesto da izađe van, otišao je u stražnji ured. Trinity je drhtala, pička joj je bila mokra, a grlo peklo. Gledao je kako njegov penis nestaje u njoj, promatrao je kako ga njezine usne nevoljko oslobađaju.
Rukama je pratila mišiće njegovih leđa i mogla je osjetiti kako joj se kurac pritišće u trbuh."Molim što?"Grubo joj je šapnuo na uho i grčevi su je provalili."Ne."Braden ju je podigao i okrenuo oko sebe. umirao je od želje da je osjeti oko sebe. Jebi me gospodine!"Prekrasna pička.
Brzi klik potvrdio je saznanje da je upravo snimio njezine dijelove na zaslonu. Stenjajući u njegovim ustima, Trinity je osjetila okus viskija i ona je omotala svoje prste u njegove kose. Osim veličine grudnjaka. Prstom je kružila po klitorisu, a oči su joj se zatvorile dok joj je tijelom jurilo zadovoljstvo. Recite."Čekao je dok nije vidjela da je ozbiljan."Da gospodine."On se nasmiješio, a ona je čeznula da ga poljubi i udari."Učini to."Zavalio se, očito zadovoljan gledanjem. "Jesam li još uvijek otpušten?""Bojim se da ne."Nasmiješila se, a on je nastavio."Trebao sam te poševiti dok nisi zaboravio sve osim mene.
Iz nekog razloga, ta pomisao je izazvala trnce u bradavicama i zastenjala je. Tvoj me je tata zamolio da te zastupam. Još uvijek je osjećala njegovu ljepljivu spermu na svom licu."Da, gospodine.
Zamotao joj je suknju oko struka i izvadio telefon. Ispustivši lagani uzdah, mlada žena je posljednji put bacila pogled na otmjeni bar. Trebao ju je upoznati prije trideset minuta, a Braden Cooper se tek trebao pojaviti. Obrazi su se zarumenjeli, činilo se da Trinity nije shvaćala način na koji joj se suknja podigla do sredine bedra kad ju je podigao sa stolice Ali Braden je bio vrlo svjestan toga. Sagnuo je glavu prema njezinim sisama i lizao njihove otvrdnute vrhove. Gledajući gore, pogledi su im se sklopili i želudac joj se zgrčio. Proteklih pet minuta tiho je prošlo, njih dvoje su se gladno pili. Braden je frknuo u treći viski koji se pojavio ispred njega. Kad je osjetio kako se steže, nježno je stisnuo zube i duboko zabio prstima u nju, gurnuvši joj jedan u dupe.