Brzi izlazak quebec 2020. brak ne izlazi ep 4 sub indo

Udarao ju je po guzici, snažno."Rekao sam da samo uzimamo pauzu od tvoje kazne, zar ne?"Kad nije odgovorila, opet joj je udario bolno dupe."Ne! Žao mi je! Nisam to mislila. Istini za volju, tada joj je zadao samo 10 udaraca bičem, ali su bili jači i brži nego prije, ako je to bilo moguće. Nije mogla vidjeti što radi, a cijelo joj je tijelo bilo napeto, čekajući što će se sljedeće dogoditi."Nije me briga koje izgovore imaš....
U početku ju je nježno udario pojasom po guzici, tek toliko da je zadirkuje i zagrije za taj osjećaj. Ona je zadrhtala kao odgovor, a on joj je dao posebno težak udarac ravnalom."Nemoj me tjerati da te opet šibam pojasom....ili ti se stvarno toliko svidjelo da te bičuju kopčom?"upitao."Ne, ne sviđa ti se?"odgovorio je, počevši se povlačiti."Sramota....valjda trebaš još malo bičevanja..." "Nisam to mislio! Sviđa mi se ovo! Volim kad me jako poševiš!"dahnula je."Trebao si to reći za početak....hmm...mislim da ću te olako pustiti da siđeš."rekao je potpuno se povukavši od nje i ponovno podignuvši pojas."Deset udaraca bi trebalo..." "Molim..." šapnula je, prije nego što je vrisnula kad je osjetila kako joj se kopča remena trga na leđima.
ti si još uvijek bila loša djevojka, a loše djevojke bivaju kažnjene."rekao je John trljajući ruke po njezinim šakama. a sada to reci: 'Ja sam loša djevojka i zaslužujem biti kažnjena.""Ja sam loša djevojka i zaslužujem da budem kažnjena."ponovila je za njim.'Želim biti kažnjen', rekao je John. Vratio je svoju ruku i počeo je bičevati njome. Sada je otvoreno plakala od boli. misliš li da ćeš to ikada zaboraviti?"rekao je nježno je ljubeći u obraz. Da, želim još... Ne možeš misliti da ćeš se moći izvući s tim..." Kara je zadrhtala u iščekivanju, znajući što će se sljedeće dogoditi."Nije bila moja greška..." rekla je slabašno, znajući da nije važno što je rekla... Razmaknuo joj je noge i zabio prste u njezinu macu.
Kara nije ništa rekla, a on je na njezinu šutnju odgovorio opakim udarcem remena. Sve što je mogla učiniti bilo je kimnuti kao odgovor, a on je mogao vidjeti u njezinim očima da voli svaki trenutak toga."Sada, samo me nemoj tjerati da te opet tako kažnjavam...".

Nasmiješio se u sebi;sve je išlo kako je želio. moraš naučiti lekciju."rekao je zauzvrat jednom, zastavši na trenutak prije nego što se vratio na zlobno bičevanje. Učinio je to još nekoliko puta, osjećajući kako se ona sve više uzbuđuje."Molim te...", preklinjala je.

Udarci su dolazili tako brzo da nije imala vremena ni vrisnuti između svakog od njih brzi izlazak quebec 2020. brak ne izlazi ep 4 sub indo. Pripremila se, ne znajući što očekivati."AAHHHHH!"povikala je dok ju je tukao pojasom što je jače mogao. Nasmiješio se, znajući da je ona potpuno pod njegovom kontrolom. Sada ćemo započeti tvoju PRAVU kaznu."rekao je gadno. Počela je cviliti, ali je odbila popustiti i izgovoriti ono što osjeća. Ona se prevrnula, a on se tako postavio tako da je bila nagnuta nad krevetom, a dupe joj je bilo u zraku. Počinje se zabijati u nju, najbrže i jače što može, udarajući joj po dupetu ravnalom jednom rukom, a drugom pipkajući njezin klitoris."Sviđa li ti se ta beba?"zahtijevao je. možemo se vratiti na tvoju pravu kaznu. Osjetila je kako njegova težina napušta krevet.– Morat ćeš biti kažnjena, draga moja Kara.šapnuo joj je na uho."Otkazao si naš zadnji sastanak i morala sam ići sve ove mjesece bez tebe.