Csgo rješava stanje uparivanja za vaš račun

Provizorno sam se uselio, nisam baš siguran hoće li ovo uspjeti ili ne.
Prešao sam do vrata i otvorio ih na samo pukotinu, tek toliko da vidim van. Kleknuo sam iza nje i brzo i snažno zabio kurac u njezinu macu csgo rješava stanje uparivanja za vaš račun. Vrlo nježno, poravnao sam svoj kurac s njezinim malim ružičastim šupkom. Međutim, čim ju je dotaknula, ponovno je skočila do kraja. Isprva sam se osjećao loše što sam to uzeo od nje, ali ona je iznijela tako uvjerljiv argument – ​​uključujući i činjenicu da je to bio njezin rođendanski dar samoj sebi (njen rođendan pada tri dana prije mog) – da sam na kraju pristao.

Tko bi, dovraga, bio na mojim vratima u ovo doba noći?Isključio sam TV, prišao vratima i otvorio ih - i tamo je bila Erin, odjevena u svoj kaput do gležnja. Odjednom nisam mogla vidjeti, jedva sam disala i nisam mogla čuti. Još uvijek je bio na pola koplja od kad sam je pojeo, ali počelo je omekšavati. Prešavši do svog računala, pretražio sam Google "Tongue Tornado" - epski oralni seks iz prvog filma American Pie. modifikacija... Tako se dan prije mog 23.

Erin je još uvijek bila vani, ali sada je sjela na kauč, prekriživši noge na takav način da sam jedva mogao vidjeti njezinu macu i baciti pogled na njezinu slatku guzicu. Sljedećim pritiskom mogao sam ići brže i s tim sam mogao početi uspostavljati ritam.

O sranje. Erin se nasmiješila i nježno sjela na moja prsa.
Hvala Bogu na fotografskoj uspomeni. Dok sam klizio niz klavirsku klupu i puštao u Bachov Drugi preludij u c-molu, pogledao sam Erin, a ona mi je rekla nešto - tri jednostavne riječi od kojih sam se naježio.... Međutim, za razliku od prvog puta kada smo radili doggystyle, znao sam je uhvatiti za ramena i podržati dok je svršavala. Sad ovo nisam mogao vjerovati. Kako je ona nastavila svršavati, tako sam i ja, sve dok mi kurac nije bio ispumpan do suhog. Osmjeh mu se razvukao na lice.“Ah, shvaćam”, rekao je."Pa, sretan rođendan... Erin je ostala tu noć - totalno kršenje pravila zajedničkog života u mojoj dvorani, a mene RA kao da sam se zajebao. iako je to bio najnevjerojatniji orgazam koji sam ikada doživjela."Nisam si više mogao pomoći.

Međutim, nije bilo šanse da to jednostavno kažem Erin.“Ummm…” rekao sam."Daj mi minutu... Tada joj se zli smiješak širio na lice. nemoj se previše zabavljati."S tim je krenuo niz hodnik.
Ponovno je dahnula kad sam počeo povlačiti kurac, ali sam po zvuku dahtanja mogao zaključiti da je to opet bilo iz užitka. Sigurno nisam očekivao da će to biti ona!“Bok”, rekla je sparno. Nisam mislio taj dio izgovoriti naglas. Povrh svoje nervoze zbog toga, čuo sam horor priče od svojih prijatelja o tome kako su pičke ponekad smrdjele - na pokvarenu ribu, ili jednostavno kao apsolutno sranje, ili jednostavno tako loše da su skoro povraćale. Prišla mi je i poljubila me, duboko i snažno. Do sada smo jedno drugo smatrali svojim "jebenim prijateljima". Približavajući se, zatvorila sam oči, pokušavajući pročitati popis uputa u svojoj glavi. Nakon što je otišla oko 15:00, istuširao sam se, sjeo ispred televizora, upalio ga - i odmah zaspao. NIKAD prije nisam imao oralni seks sa ženom, tako da nisam znao što da radim. Primjenjujući samo najmanji pritisak, ugurao sam samo glavu unutra, a ona je dahnula."Da..." dahnula je."Osjećaj je...