Reddit online dating lonely

Na koljenima sam, ruke su mi svezane na leđima, bez lisica, s užetom tako da mogu osjetiti kako mi se trljaju oko zapešća, kosa mi je raspuštena dok je njegova ruka drži dovoljno čvrsto da je pecka, oči mi počinju crveniti i suze u kutu mojih očiju samo što ne poteku, samo još ne sasvim.
Zadirkuje moje usne glavom svog kuraca, zatim ga polako gura naprijed-natrag do kraja, a zatim vadi svoj kurac i pljusne mi njime lice."Drži me na oku", kaže, jer zna koliko mi je ovo ponižavajuće i želi se pobrinuti da se ne pokušavam sakriti od toga. Neko me šamara po licu dok mi gleda pravo u oči pazeći da održimo kontakt, a zatim gurne svoj kurac natrag u moja usta, upozori me da ne skrećem pogled i počne me grubo jebati u usta.
Osjećam njegovu precum na vrhu njegovog kuraca dok mi stalno ulazi u usta, ali kako sam nova u davanju glave, on sada drži kurac unutra dok se ja počinjem gušiti i pokušavam se povući, on me drži kosu i tjera me da ostanem na mjestu, a zatim se povlači i snažno me udari rukom po licu."Ostani sa mnom, ja odlučujem kada je vrijeme da se povučem", čujem dok me opet šamara po licu i nastavlja se još jednom gurati u mene. Polako ponovno počinje graditi tempo;Osjećam kako mi slina i pljuvač padaju niz bradu dok se njegov tempo ubrzava i osjećam se odvratno.

Postiđena sam i zbunjena, ali ne mogu a da ne budem uzbuđena, osjećam kako me njegova ruka čvrsto drži, uže drži moje ruke na mjestu bez mogućnosti da se odgurnem, i njegov snishodljiv osmijeh dok kaže: "Dobra djevojka, znao sam stvorena si za ovo" dok mi on nastavlja jebati lice dok suze kapaju kako bi se pridružile svom balavi. Odjednom stane. Povlači svoj kurac i jednom rukom namaže njome po mom licu dok mi povlači glavu unatrag koristeći moju kosu kao dršku drugom kako bih mogao nastaviti gledati u njega. Osjećam kako mi trlja po ustima, obrazima i kako se penje sve više dok mi ne dođe do čela, kad opet stane, na trenutak pogleda u moje neuredno lice i kaže "Tako si lijepa" reddit online dating lonely. Zatim me opet dvaput udari po licu i gurne se unutra dok mi počinje brzo napadati usta dok se gušim i pokušavam to prihvatiti u svom grlu, ali ne mogu, pa nastavljam kašljati sa balavom i pljuvanjem nastavljajući curiti niz moje lice , ali čini se da mu to ne smeta dok se grubo nastavlja gurati u mene. Kad počnem misliti da je to više nego što mogu podnijeti i počnem vidjeti zvijezde, on se brzo povuče i počne trljati kurac ispred mog lica: "Zatvori usta i oči. Odmah."on kaže.

Na nekoliko trenutaka trza kurac dok ga čujem kako grca i stenje, a zatim osjetim kako se njegov stisak čvršće stisne na moju kosu, odjednom izbije s ogromnom količinom sperme na mojim ustima. Osjećam više trzaja u očima i čelu, i ne mogu a da ne osjećam strah, neugodnost, ali čudno uzbuđenje zbog onoga što se događa. Kad stane, oči mi ostaju zatvorene dok čujem kako se njegovo disanje opušta i postaje manje oštro, kad niotkuda osjetim kako mi je ruka na kosi pustila, onda s obje ruke počinje trljati spermu po mom licu po cijelom licu, kao da mi ga umasira duboko u kožu, po obrazima, očima, ustima i onda osjetim kako mi ulazi u vrh kose, i opet se vraća da mi ga utrlja u lice pa dolje prema mom vratu dok čujem on se lagano nasmijao."Otvori oči dušo", zapovijeda, ali ja držim oči zatvorene jer se osjećam degradirano i užasno dok shvaćam koliko me je ovaj specifičan čin uzbudio. Pecka me obraz dok me nekoliko puta udari jako, da instinktivno otvaram oči da ga ponovno pogledam, a sada mi suze padaju niz lice."Bože, kako je lijepa ljubavi moja", kaže on dok gleda u moje lice prekriveno spermom, slinom i suzama. Svidjela mi se priča. To je upravo ono što ja osobno najviše uživam čitati. Hvala vam..