Aplikacije za upoznavanje koje ne moram plaćati

Ja ću se pobrinuti za Terryja.""Hvala ti puno što radiš ovu dragu."rekla je Rachel dok me je ljubila. Rachel me pitala hoću li biti dobro čuvati njezinu sestru.
Njezina mama je ispustila veliki uzdah olakšanja i obilato mi zahvalila. Držala je moj kurac i počela ga lizati kao lizalicu. "Pogledaj gore u mene ," rekao sam.

Tvoja mama te je ostavila ovdje pod mojom brigom aplikacije za upoznavanje koje ne moram plaćati. Već neko vrijeme želim isto što i ti." "Terry", rekao sam, "o čemu pričaš. "Ummm....dobra djevojka. Slegnula sam ramenima, pokušavajući se smiriti."U redu sam, ako je ona u redu s tim.""Razgovarali smo s Terry i ona je dobro.
Stavio sam ruku na njezin potiljak i suočio je licem u lice s moj kurac. Bilo je oko 21:00 i gledao sam nogomet kad je izašla. "Većina djevojaka bi htjela imati kuću samo za sebe i praviti divlje zabave, zašto si htjela ostati ovdje." "Kako to misliš" pitala sam se pitajući se što ima na sebi njezin um. Tvoja mi sestra vjeruje. Znaš da me želiš", rekla je dok mi je stavljala ruke na krilo posežući da mi otkopča traperice. Nekoliko mjeseci kasnije, jedne večeri sam se vratio kući s posla i moja žena je već bila tamo, zajedno s mamom i sestrom. Počeo sam otežati."Da, mislim da jesam" dok je uzimala pivo iz hladnjaka i gurala se pored mene. Bože, bila je zrela.

Upravo sam dobio popušiti od svoje šogorice.. Okrenula mi se leđima, posegnuo sam i otkopčao njezine traperice i gurnuo ih prema dolje. Volim svoju ženu. Svi su mi zahvalili i otišli.Čim je Rachel zatvorila vrata, gurnuo sam je na vrata.

Učila je i rekao sam joj da može koristiti moj ured/dnevnu sobu. Htjela sam vidjeti to lice dok je uzimala moje meso moja usta. Ja sam tvoj zet. Terry, moja snaha, nije mogla ići jer je imala ispite i ispite. Glava joj je ljuljala gore-dolje i snažno je sisala. Terry me pogledala velikim smeđim očima - bilo je znatiželje i je li u njezinim očima bio strah ili uzbuđenje?Pitao sam se. pio pivo.