Koliko dugo treba odgovarati na online izlaske

Možda je i on bio iz Londona — ali očito nije rođeni Britanac.
Bili smo u zakonskom braku i nemamo druge rodbine da se svađamo. Jay mu je odgovorio, ali nisam mogao čuti što je rekao.

On nije ništa za kihanje na, a to bi bilo 1500 dolara za samo jednu noć. Dolazi dizajner odjeće iz Londona na nastup u Capitol Hiltonu. Nisam ga mogao smjestiti, ali činilo se da nije iz DC-a.
Pokupiti gospodina Manona ranije večer za večeru u Hiltonu.""Zvuči dobro. Više je volio starije i redovite Joese;Rotirao sam između bogatih i blistavih, bijelih sportskih mišića i crnih bikova. Ja sam Cole Stevens, Jayev prijatelj.""Još jedna od onih plesačica na baletu?"rekao je gledajući me odozgo do dolje. Morali smo biti savršeno dotjerani. Stubište me odvelo do razine spavaće sobe, koja je sadržavala više životnog prostora od gornje razine.

Ali on se trudio s Jayem ako je želio zamijeniti Daltona. Ali onda sam se okrenuo i počeo mu postavljati još jedno pitanje.
Za Jaya je bilo deset minuta hoda do kazališta. Bio bih spreman pomoći na bilo koji način. Kad su mi noge pokleknule i potonula sam na njegov kurac, promijenio je moj položaj, gurnuvši moja leđa prema podu, poduprta njegovim nogama, a moje noge uz njegov torzo, prsti su samo dodirivali strop limuzine. Kad sam tamo završio i kad smo išli do auta, zaustavio me velikom rukavicom koja mi je bila pričvršćena za lakat. Jay je bio romantična vrsta za razliku od mog prihvaćanja "onoga što se osjeća dobro" i stvarnosti."Molim vas, gospodine Weinstein—Sam—ne mogu sada."Mogao sam vidjeti u svojoj mašti, stanodavca koji stoji jako blizu Jaya, možda ruku na Jayevoj košari, pokrećući problem.“To je šteta”, rekao je Weinstein."Mogao bih ti biti od pomoći. Tu ćemo se večeras vratiti. Otišla sam u kuhinju u Jayovu stanu da si uzmem pjenušavu vodu iz hladnjaka – nismo mogli piti ono što bismo doista željeli piti tijekom sezone nastupa – kad mu je zazvonilo na vratima i on je pustio svog stanodavca unutra koliko dugo treba odgovarati na online izlaske.

Ja sam bila ta kojoj su mišići nogu prvi izdali. Na taj bi način Jay mislio da dobivamo ono što je ponudio, bez ikakvih obaveza, i, kada bi Jay platio zaostali dio stanarine, Weinstein bi financijski prednjačio - premda kad dođe vrijeme, možda bih i ja pregovarao s Weinsteinom od toga.
Po sjaju u njegovim očima mogao sam zaključiti da mu se svidjelo ono što je vidio. Zato sam u kuhinju radije došao po gaziranu vodu nego po pivo. Krenuo sam u stubište i niz tri stepenice, oko bočne strane zgrade, i vratio se u predsoblje dok je Weinstein bio na vratima svog stana."Bio sam gore i čuo što ste rekli Jayu Goldu, gospodine Weinstein. I, zapravo, nije bio ni napola loš, pogotovo ako se nisam usredotočila na lice;održavao je svoje tijelo u razumnoj formi i istuširao se. Ne želim se micati. Morala bih organizirati da Jay zauzme moje mjesto u Petite Mortu te večeri, a da mu ne kažem zašto mi je potrebna slobodna noć, ali zato smo imali dvije glumačke ekipe - kako bi mogli pokrivati ​​jedno drugo, prema potrebi.

Morao sam uzeti autobus iz dijela Washingtona s mnogo nižom najamninom i imao sam studio apartman koji nije bio ni blizu ovako lijep. Možda nigerijski?Nije bio čokoladno smeđi poput crnaca koje sam poznavao na području DC-a. Pod "dijeli" je mislio da su udvostručili drugog tipa?Radio sam to prije, ali nisam imao pojma da je to sada mogućnost. To ga je stavilo preko ruba i završilo predigru prije nego što sam stvarno bila spremna primiti kurac. Puno DC crnaca koje sam jebao imalo je crne kite, ali svjetlije boje tijela. Ako je i postojala ikakva razlika između Jaya i mene, to je bila ta što je on bio dugotrajan i uzastopan sa svojim prijateljima u krevetu, a ja sam bila ležerna jednu noć, bez zapetljanih odnosa.
Bilo je dovoljno za oboje. Ipak, planirao sam dobiti punu zahvalnost od Christophera Manona izlaziti s muškarcem s bebama. Prostor za limuzinu bio je daleko u sjeni, s praznim zidom od cilindara s tri strane. Natrag u dućan nakon ručka po smoking. Nisam često dobivala plaću kada me tip koji me uzbudio odveo na večeru i nakon toga nasrnuo.

Otkopčala sam mu jaknu i otkrila da je ispod njega gol i da su mu prsa ispupčena od mišića i ogromnih bradavica, stajao je pozorno.