Deutschland stranica za upoznavanje

Isprva nije znala što da radi, pa je radila samo ono što je mogla – skrenula je pogled. Dobivao je brzinu, pritiskajući je dublje u nju i izazivajući još više stenjanja boli i zadovoljstva. Zatim se pridružila druga, ušavši u njezin stražnji dio i ispitajući naprijed-natrag i unutar nje. Pipku koji je bio blizu njezina ulaza pridružila su se još dva manja ticala, koja su ubrzo krenula prema njezinoj stražnjoj strani, raširivši njezine stražnje usne, prije nego što je najveći iskočio samo vrh glave u nju, a ubrzo su ga slijedila druga dva dobivanje ulaza sa strane.Članovi različite veličine lagano su probirali naprijed-natrag, ne radeći ništa više od zadirkivanja Baya, koji se pokušavao suzdržati da ne ispušta bilo kakve zvukove. I ubrzo se prvom pridružio još jedan manji, zbog čega je vrisnuo od boli. Ali, s druge strane, Bay je uvijek nosila široku košulju koja je samo pokazivala donji dio trbuha i kratke hlačice. A onda se dogodilo.

Trojica koja su upravo otišla ponovno su ušla, jedan na njezinim usnama pridružio se drugi, koji su se kao ludi prelijevali u nju. Kako bi oglušio krikove, pojavio se još jedan pipak koji mu se utisnuo u usta, lupao naprijed-natrag. Počinjao ju je obuzimati osjećaj orgazma, ali ništa nije mogla učiniti. Ali oči su joj se otvorile kad je čula njegov glas - s druge strane sobe.

Prije nego što je to shvatila, pipak joj je stigao do usta, visio je ispred nje i čekao je. Neobično škakljanje prostrujalo joj je nogama i počela se trzati dok se pokušavala riješiti tog osjećaja, ali nije nestao Deutschland stranica za upoznavanje. Htjela je da Kyoh bude tu da je utješi, ali znala je da ne može. Ili je barem tako mislila.'Hej, dušo', pozdravio ju je Bayin dečko, Kyoh, privivši je k sebi i pritisnuvši svoje usne na njezine. Uz samo nekoliko sekundi odmora dok su se pipci svi povukli, duboko je udahnula, pogledavši Kyoha, koji je imao pipak koji je nježno omotao svoj uspravni član, milujući ga s ljubavlju, stavljajući svoju ljigavu glavu preko ruba svoje.