Speed dating raleigh recenzije

Stavlja mi povez preko očiju i čvrsto ga veže.
Moj dah, otkucaji srca i tiho zujanje klima-uređaja jedini su zvukovi koje mogu čuti speed dating raleigh recenzije. Njegova ruka klizi niz moju stranu, na sreću ostavljajući moju dojku samu, ali onda, bez upozorenja, posegne između mojih bedara i mazi moj spol. Smireniji sam nego prvi put kada sam bio ovdje, ali kako vrijeme odmiče i koljena me počnu boljeti, počinjem biti nervozan i zabrinut. Namješta stisak, pomičući ruke na moje dupe, a onda se zaronio u mene. Gospodin me brzo poljubi u nos, a zatim se pomakne kako bi mi oslobodio ruke, a ja sam mu nevoljko dopustila da mi odnese moju skakuću loptu. Sigurno je to iznio dok sam još imao poveze na očima."Hvala, gospodine", kažem, smiješeći mu se, a on me zabavljeno pogleda.“Opet si dobro prošao”, kaže mi nakon trenutka. On je upravu;Zaslužujem ovo."Da, gospodine", kažem nakon trenutka, a zatim se oprezno nasmiješim. Pokvareno se smiješi izrazu mog lica dok drži debelu kožnu traku koja se na krajevima sužava na žice. Dolazi u obliku njegovih ruku. Pokušavam napraviti korak naprijed, ali posrćem, Gospodin me uhvatio prije nego što sam udario o pod. Tada osjetim ugriz stezaljke na bradavici i suočen sam s bolom koja je istovremeno intenzivna i nejasno tupa. Pustit ću te da svršiš kad budem smatrao prikladnim. Dok otvaram trail mix, dođe mi misao i zabrinuto ga pogledam."Kada ćete mi dopustiti da svršim, gospodine?"Oči mu potamne."Prekršio si pravila. Dok kruži ispred mene, drži dva predmeta da ih vidim."Kep za lopticu", objašnjava, podižući nešto što se čini kao traku kože s velikom crvenom kuglom u sredini i kopčama na krajevima.– I povez za oči ljubavna ptica dating. Ne želim da ovo završi. Otkopčava mi kosu i nježno je češlja prstima."Dobra cura.". Oči mi se vraćaju prema njegovom licu i pronalaze ga kako me promatra, tvrdog izraza lica, ali s pomalo samozadovoljnim prizvukom."Ako si gotova jebati me očima, droljo, pogledaj dolje u prokleti pod", zareža on. Navlačim svoje vezice, ali sam čvrsto vezan, a uzbuđenje šiklja kroz moj trbuh dok se pulsiranje između bedara ponovno počinje. Baš kad osjećam da nema zaustavljanja mog orgazma, Sir zareža nisko u prsima i zadnji put se zabija u mene, dobivajući svoje oslobađanje. Ugrize se do moje ključne kosti, a zatim do jedne od mojih bradavica, vuče je zubima i zadirkuje jezikom dok njegova ruka to isto čini drugoj.

Brzo spuštam oči dok se on okreće kako bi otišao do metalnog ormarića, vadeći ključeve iz džepa. Vrata se za njim zatvaraju i ja se uspravljam na noge, zgrčeći se dok prisiljavam noge da se ispruže."Bole li koljena?"Gospodin pita, a ja promrmljam potvrdan odgovor, boreći se da zadržim pogled na podu. Ovo je za mene, i bit će brzo i teško."I prije nego što uspijem registrirati njegove riječi, on me drži gore, prstima mi se zabijajući u donju stranu bedara.“Omotaj svoje noge oko mene”, naredi on, a ja to učinim, privlačeći ga k sebi. Polako miče palcem preko mene, ritmično povećavajući moje zadovoljstvo.

Tiho stenjem, savijam leđa koliko god mogu, gurajući ih u njegove dlanove. Stenjem i guram svoje tijelo van, želeći još i dobivam ga. Cvilim dok se izvlači iz mene, ali on ništa ne govori.Čujem ga kako se kreće, odlaže stvari nakon što je ponovno zakopčao traperice.

Nakon što se Sir ovaj put povukao, ostavljajući me da preklinjem i plačem i nevjerojatno se upalio, osjećam kako počinje poništavati stege na mojim gležnjevima. Zahvalno kimam, prigušujući zijevanje prije nego što otpijem nekoliko gutljaja vode. Zatim, bez uvoda, u isto vrijeme otkopčava moje bradavice. Nisam shvatio da sam ih zatvorio.Čini se zadovoljnim i pušta me, savijajući se da uzme povez za oči i kopču za kosu.“Iskorači naprijed”, zapovijeda, a ja na drhtavim nogama poslušno mu prilazim bliže, gladno ga upijajući očima.

Izuzetno sam svjesna svog tijela raširenog pred njim, a hvata me želja da sklopim noge. Moje noge su sljedeće i osjećam kako me tapka po unutarnjoj strani gležnjeva, pokazujući da trebam raširiti noge.
Možda ću zahtijevati od tebe da činiš stvari zbog kojih je klečanje dugo vremena neophodno. Glasno stenjem dok se potpuno ukopao u mene, ljubeći njegovu puninu, osjećaj kako se izvlači i ponovno grubo zabija u mene, kako mu se prsti zabijaju u meso mog dupeta dok se iznova i iznova tjera u mene. A onda osjetim pucketanje štapa na svom trbuhu.