Izlazi sa starijom ženom od 30 godina

Imaš glad za seksom što je jako uzbuđeno čak i kada si gladan nečeg drugog. Naša je veza prije nekoliko tjedana dobila neočekivani obrat.
Volim kada moja djevojka sa mnom podijeli svoju seksualnu prošlost.Čuo sam za jednog od njezinih momaka koji je bio izuzetno dobro obdaren, voli me gledati u oči i govoriti mi što joj je pogled na to učinio. Bio je težak nešto više od devet inča i svidio mi se svaki centimetar."Nisam imao što za reći ni na trenutak. Veličina me pali. Izlazila sam s jednim tipom na koledžu koji je bio najveći muškarac koji sam ikada bio s.
Dopustila mi je da je zavežem i svezala me izlazi sa starijom ženom od 30 godina. Nisam ga se mogao zasititi. Volim imati veliki muškarac u krevetu pored mene.
Bio sam s nekolicinom koji su bili puno veći.""Da. Sad me stvarno zanimaš."Pretpostavljao sam kad sam postavio prvo pitanje da ću brzo dobiti samopouzdanje, a onda se možda vratiti na nju kako bih je još jednom poševio te večeri, ali sada kada je razgovor krenuo u ovom smjeru, bio sam zapravo zainteresiran."U redu. I ja volim veće muškarce."rekla je Jane dok je jednu nogu prebacila preko mojih bokova i opkolila me. Volim njenu senzualnu stranu i što to dijeli sa mnom.

Dala mi je glavu na parkiralištima i kupaonicama restorana. Uhvatim oh yougo tako duboko i pogledam tu stvar,, neke žene su mi rekle da su zbog moje veličine penisa mokre samo razmišljajući o tome, , lijep zaokret na kraju, uzima ono što želi.. Dio toga je osjećaj, ali jednostavno mi se ne sviđa što sam s nekim za koga znam da je jako dobro obješen.""Ne. I dalje mislim da si super u krevetu. Bila si s drugim dečkima ove veličine ?""Ne baš. Malo znaju da moja zgodna plava učiteljica ima jako velik seksualni apetit i snažnu želju za velikim kučićima.prva žena koju sam pojebao ušla je u krevet pored mene i pogledala i sjećam se da joj je glas drhtao dok je rekla bože moj, tvoj ogroman!!i ona je poludjela za mnom, tada sam saznao da sam dobro obdaren... Ona je sve što mogu tražiti u krevetu.
jebem te."Doviknula je. Odgovorit ću na vaša pitanja ako odgovorite na moja.""Nisu svi veliki momci dobri u krevetu, tako da sam bio sa svojim dijelom velikih budala, ali moram reći da stvarno volim biti s velikim muškarcem.

Pokušao sam se prevrnuti na nju da je poševim, ali me uhvatila za vrat i držala dolje. Ponekad si ne možeš pomoći. --- Ne brini. Posegnuvši između nas, uvela je moj tvrdi penis u sebe.

Ali bila sam s nekoliko drugih tipova koji su bili dugi oko osam inča. Istuširala sam se jednom pored tipa koji je bio velik otprilike koliko i ja, ali on je samo mlohavo visio niz nogu. Uvijek me zanima kako se muškarci uspoređuju.""Kako, ne ako, uspoređujemo?"rekao sam u šali."Naravno.