Upoznavanje pokazuje pravila

Ostao je u njoj dok joj je orgazam popuštao prije nego što se skinuo s njezine guzice i poljubio joj leđa.
Ostali su u savršenom sinkroniziranju i ritmu udovoljavajući jedno drugom. Nijedan od njih nije imao pojma koliko ispit može biti erotičan i senzualan, a pogotovo klistir. Kad su završili, okupili su se kako bi jedno drugom dali dug, spor, željni poljubac.

Tracy se nasmiješila u sebi jer je znala da zabava nije gotova. Njegov penis postajao je sve tvrđi i teži dok se igrala s njim s obje strane upoznavanje pokazuje pravila.
Što je bio ovaj raniji pregled i klistir?Mislim da si prije mislio na pčelinju liniju nego na "b-linu". Razvratni smiješak proširio im se preko lica dok su nastavili jesti i pokušavali zadržati misli na hrani. Pogledao ju je dolje tinjajućim pogledom koji je jasno govorio da je jako želi. S dnevnim događajima i sjećanjem na drugu slavnu noć svaki je bio na rubu i uzbuđen. Zahvalni što je tuš napravljen za dvoje, oboje su ušli unutra. Uz svaki potisak njegovog vrućeg kurac, ona bi trknula klitorisom i zastenjala kako je to dobro, a njegov bi potisak postajao sve čvršći. Bio je više orijentiran na detalje i držao se više nakon hrane dok ju je pripremao.Čak i dok je to govorila, obojica su im se umovi vratili u tu noć. Tracy si nije mogla pomoći. Ovo jednostavno nije bilo u redu. Tracy je dahnula kad ju je počeo polako i namjerno pumpati. Posegnula je oko njegovih bokova kako bi razdvojila njegov šupak i nježno se poigrala prstima.
Zastenjao je i zadrhtao. Tracy se sjetila kako joj se Lee mazio, Lee se sjetio Tracyine odjeće. Spustio je ruke prema dolje i kliznuo prstom unutar njezinog ugriza i pomicao ga dok se drugi prst igrao s njezinim klitorisom radeći ga iznova i iznova dolazila je dok je ogroman orgazam obuzimao njezino tijelo. Tracy je isključila vodu dok je Lee trčao prema njihovom krevetu zim mali oglasi za upoznavanje. Znajući pogled je prošao između njih i praktički su se spotaknuli jedno o drugo skidajući se i pravili b-crt za tuširanje.