Program za upoznavanje uk

Zgrabio sam gumu i odmotao je niz kurac i još malo podmazao.

Rekao mi je da ostanem pod tušem i rekao da će se odmah vratiti kad je izašao po svoju vrećicu kondoma i maziva. Sean me povukao s kreveta i legao na leđa."Pokaži mi koliko jako želiš moj kurac...jaši ga kao što si mi rekao da želiš.
Jaši!"Činilo se da moj orgazam traje vječno i nisam mogla vjerovati koliko sam imala sperme. Uz "plop" zvuk, ispustio sam Seanov kurac iz usta. Držao je ruke na mojim bokovima i počeo je vrlo polako ljuljati bokove o moje. I dalje volim pičke i stvarno volim jebanje i smatram da je jednostavnije kada su dečki u pitanju.

voliš sisati moj kurac! Želiš li da ti sperem u usta? želiš li moj teret u tvoje grlo?" Zavukla sam se između njegovih nogu i jednostavno zastenjala glasnije oko njegovog kuraca i počela se igrati s njegovim dupetom. Bio je to vrlo lak i nekompliciran "odnos" - kao i većina seksa između muškarca i muškarca, radilo se jednostavno o tome da silazite i često izlazite. Sean je savio svoj kurac u meni, šaljući male valove zadovoljstva kroz mene.stisnula sam se unatrag."Ti si prirodan - ja bih nov bio.""O, jebote, učinio si to čovječe", rekao sam i dalje pokušavajući doći do daha dok sam osjećao kako mi srce lupa u prsima, "Učinio si moje dupe svojim, i opet ćeš ga posjedovati."Nakon nekoliko trenutaka, Sean je maknuo svoj kurac iz mog dupeta i samo smo ležali, oboje smo proveli od njega uzimajući mi dupe prvi od mnogih puta koliko sam se nadao.

Oboje smo stenjali i znala sam da Sean voli duge i spore zajebavanja, ali nisam bila sigurna hoću li uspjeti izdržati, jer mu je dupe bilo tako dobro omotano oko mog kura. Nagnula sam se i počela jezikom čistiti njegov kurac. Svaki dio mene osjećao se na dobar način.

Moj penis je postao mekan, ali je još uvijek curio i konačno sam osjetio Seanova jaja na svom dupetu. Sa Seanovom guzicom visoko u zraku, bio je na savršenoj visini da ga mogu staviti u njega. Moj kurac je počeo biti jako tvrd jer mu je rastao između obraza. Pogledala sam dolje u njegov kurac koji je još uvijek bio polutvrd i primijetila da još uvijek ima gumu. Iz naših čavrljanja znali smo da oboje uživamo u dugim dubokim poljupcima i nakon toliko vrućih čavrljanja, nismo morali tražiti dopuštenje. Koliko god se ovo činilo razvratima, znali smo da nam je ostalo još puno vremena da se još više zaprljamo. Ne mogu to ni opisati."Sean je ponovno zastenjao kad sam počela povlačiti kurac iz njegovog dupeta. Sean mi je protrljao glavu kuraca, ali sam ga upozorila da će me natjerati da sperem ako nastavi."Kako želiš svršiti? Hoćeš da ti popušim?"upitao je s dozom sarkazma: "Ili želiš da to izjebem iz tebe kao što želiš? Učinim te pravim muškarcem?"Priljubila sam mu kukove, razdvojila mu guzice i pronašla njegov šaht."Želim da me pojebeš," rekla sam tiho dok sam mu činila ono što sam se nadala da će mi učiniti, prstima mu prstima."Reci to opet", rekao je Sean, "reci da ti treba moj kurac u guzici.""Ne," uzvratio je Sean, "reci da ti treba moj kurac u guzici. Pitala sam Seana je li se ikad tako osjećao i on je ponekad rekao, ali možda sam se samo osjećao spremnom za više.Želio je znati jesam li još u redu sa svime što se dogodilo. Tek treći put, usnama sam držala kurac drugog muškarca i to je bilo točno tamo gdje sam htjela biti.

Noge su mu se počele tresti."Vratimo se u krevet prije da mi daš svoj penis dug i dubok", rekao je Sean s požudnim, caklim pogledom. Sagnula sam se i počela se igrati s njegovim dupetom."Uradi svoje prste unutra", dahnuo je."Ugrij me i daj mi taj kurac."Zgrabio sam malo maziva i istisnuo ga na vrh njegove pukotine u dupetu i pustio ga da klizi niz njegovo dupe sve dok mu ga nisam mogao staviti u dupe. Imao je još bolji okus nego što sam zapamtio iz svojih drugih iskustava i činilo se da se nisam mogao zasititi. Možda je bio prekriven gumom, ali cijelo iskustvo i jahanje njegovog kurca dok sam bio naduvan odveli su me u drugi svijet - svijet koji sam novi koji bih želio ponovno posjetiti mnogo puta!Osjećao sam kako počinjem ići preko ruba: "Svršit ću...jebi me...jebi...jebi...ah...jebi...ahhhhhhhhhhh!"Počela sam pucati po cijelom njegovom trbuhu i također sam mogla osjetiti kako mu kurac nabubri dok mi je ulazio u dupe."O, jebote, da...uzmi moj teret...uzmi ga ti kurvo...uhhhhhh!"Sean je povukao moje dupe što je jače mogao na svoj kurac, "to je to čovječe, pomuze moj kurac program za upoznavanje uk. Učinila sam što je tražio i nakon malo peckanja i boli, osjetila sam kako mi probija kroz vanjski prsten i polako sam se polako osjećala sve punije i počelo je biti ugodno. Počeo sam konačno moći govoriti, "To je bilo jebeno stvarno....