Prijava za prijateljstvo i upoznavanje

Nije mogla vjerovati u izdržljivost ili atletizam svojih sadašnjih otmičara prijava za prijateljstvo i upoznavanje. Njezino tijelo sada je bilo posao, a povratne informacije kupaca će biti proslijeđene njenom vlasniku. Bila je i uzbuđena i u isto vrijeme zaprepaštena svojim nastupom pred ostalim robovima. N'Butu joj je grubo udario po stražnjici kožnim veslom, uzrokujući eksploziju boli u Samanthinom dnu.

N'Panina su se bedra stegnula oko Samanthinog lica dok je drhtala i stenjala. Vlasnik vile i njegova supruga izašli su pogledati svoju novu zakupnu nekretninu."Dobro jutro, N'Sisi. Udarac!Bez upozorenja, obrezivanje je upotrijebljeno da čvrsto udari njezine osjetljive usne. Samantha Barrington legla je na krevet. N'Sisi je jutros utrljala afrodizijačko ulje oko seksa gole bjelkinje, tako da je bila mokra iznutra i po drugi put je dostigla orgazam.

Vraćam se da te dobijem za dva tjedna."Samanthino srce stisne. Mora da sada sudjeluju dva roba, pomislila je.
Samantha je mrzila pokvareno ulje koje joj je tog jutra naneseno na slabine. Samantha je bila ponižena idejom o izvješću o njenom nastupu kao gole seksualne robinje. Moje ime je Samantha Barrington.""Kakva vesela nesreća", odgovorio je Hargreaves."Ne znam kako biste se izvukli iz ovog problema, da budem iskren. Učini to polako kako bi gospodin Hargreaves mogao skicirati detalje tvojih prstiju.""Nemoj samo da buljiš u svemir djevojko program za upoznavanje uk.
Ubaci tu zgodu ili ću natjerati svoju djevojku na glavu da stavi štap. Dok su kola išla cestom, prošli su pokraj mnogih drugih slobodnih građana i robova, svi odjeveni, koji su promatrali jadnu Samantu. Jadna Samantha je otrčala u kuhinju po vino.Žurila je hodnicima gola, dok joj se sperma slijevala niz trbuh da bi svi mogli vidjeti. Nakon što je dogovorio kvalitetu isporučene robe, N'Sisi je izradio potrebnu dokumentaciju, a K'Naka je platio certifikatom Royal Natawe Bank. Samantha je entuzijastično gurala jezik u spol svog vlasnika. Zapešća Samanthe Barrington bila su vezana iza leđa. Gospodarica te čeka. Osjetila je udarac štapa u stražnjicu."Prljavi rob trči gore u sobu odmah!"viknula je crna djevojka."Jebena soba na vrhu stepenica."Samantha je požurila gore u sobu i nogom pokucala na vrata."Vidi što imamo ovdje, K'Naka", rekla je N'Butu svom mužu."Nauljena je, uvezana i spremna za korištenje!"Samantha je klečala pokraj njega, a njezina je glava klackala gore-dolje na njegovom uspravnom članu. Brzo trzanje užeta i ona je trčala iza N'Sisi."Požuri, prljava djevojko. Njezino vitko bijelo tijelo promatralo se kamo god su je vukli.