što očekivati ​​nakon 2 tjedna veze

Predlažem da se naspavaš ostatak dana, trebat će ti." Zaspala sam, pitajući se što mi se sprema.
Pokušajte se kontrolirati. "Vidiš?Sve sam vam rekao da on ovo voli!Sada ćete razumjeti moj zahtjev od svih vas da cijeli tjedan nosite isto crijevo. "Sad ih sisati suho!" Učinio sam kako mi je rečeno, uživajući u okusima njezina znoja stopala i sokova od mačkice.izvadio ih je."Nadam se da je 10 minuta dovoljno vremena da svaka od ovih dama bude zadovoljna tobom. Naravno da je malo vjerojatno, to je fantazija!pa ako je moja matematika točna bila si na krevetu minimalno 10 sati?prilično malo vjerojatna Moja velika fantazija i mnoge druge. Tvoje lice miriše i ima okus kao 21 maca!"Zatim je uspješno ubacila moj penis u svoju mačku (ne pitajte me kako), i zajahala me kao bučni bronco.– Nemoj dolaziti dok ti ne kažem. I stalno su se vraćali u red za VIŠE!Bilo je nevjerojatno!Polovica ih je prošla tri puta. U nastojanju da promijeni temu, ponovno izuje cipele."Jesi li sada spreman za mene? Ja sam na redu."Zaguši mi lice nogama prije nego što dobijem priliku odgovoriti, držeći ih tamo 10 minuta. Zapamtite da mu je u ovom trenutku dopušteno samo njušiti. Pažljivo je izula cipele i spustila stopala blizu mog lica što očekivati ​​nakon 2 tjedna veze. Zatim je legla na bok, okrenuta od mene, ali gledajući preko ramena dok je polako pomicala stopala dok mi nisu prekrila nos.

Mislite li iskreno da bi 20 žena bilo dostupno i voljno?Da ne spominjemo da su njihovi muževi/dečki otkrili i ubili muškarca?Samo uživajte u tome kakav jest - priča. Jedva čekam da saznam što donosi sljedeći petak. Sada znam prave gumbe za pritiskanje!Došao si a da te nisam ni dotaknuo!" Imala je vragolasti osmijeh dok je skidala stopala s mog lica. Zaboravljaš da sam bila vezana za vrijeme njezine pauze za ručak, a da je većina dama ponavljala... Zatim će sljedeći prolaz nanjušiti tvoje pičke. Znala je da je to dobra stvar. Ovo mora da je raj!Zatim, ona opsjedne moje lice, govoreći: "Moramo li ponovno koristiti gag za najlonke?""Ne, nastavit ću samo mirisati tvoju mačku iz crijeva. Bila je tako uzbuđena i mokra. I, na sljedećem prolazu, on će te lizati dok ne uđeš u svoje crijevo. Počeo sam lizati njezinu macu kroz crijevo. Zadovoljstvo zajamčeno.
Drugi bi visjeli cipele dok ne bi spale, onda bi mi pritiskale noge na nos. Počela im je šaptati. Ona otkopča prsten za penis, a ja dolazim i stalno dolazim. ZNAM da možeš!" Dakle, počeo je sljedeći prolaz, svaka žena je opsjedala moje lice kako bih mogao namirisati njezine napuhane pičke.

Dala je komentare o njima."Dječače! Neka od ovih stopala stvarno smrde! Kladim se da su ti se jako svidjela. Supruga zna za moju opsesiju ženama obučenim u najlonke. Stalno sam mirisala njezina stopala.