Stranica za upoznavanje samo za ručak

Nježno je poljubila Andrein u bok, smiješeći se dok je uzimala drugu sandale.

Zavezala je ručnik iznad svojih grudi, a zatim počela sušiti kosu manjim ručnikom koji joj je Stephanie pružila stranica za upoznavanje samo za ručak. Nadala se da će u svojoj uniformi izgledati jednako sladostrasno i pronašla pitajući se kako bi se osjećala imati Stephanieno golo tijelo uz svoje. Oči njezinih gospodarica otvorile su se kad je Andrea stavila pladanj na noćni ormarić.“Andrea”, nasmiješila se."Moje, ali izgledaš lijepo. Gospođa Hammond, koja je sjedila ispred svoje komode, namrštila se prema djevojci, zbog čega je Andrein osmijeh postao zabrinut.“Mlada damo”, glas joj je bio strog."Mislim da kad sam ti dao opis posla da sam rekao da ćeš mi biti suputnik, nije li to točno?""Da, gospodarice."odgovorila je djevojka, očito zabrinuta."I stoga ne biste očekivali da ćete se pobrinuti za mene radije nego za čišćenje kupaonice?"Andrea je pocrvenjela."Ali gospodarice, pretpostavio sam da..." Riječi su joj oštro prekinute."Pretpostavljam, ali nisam pitao Andreu.

Ipak se nadam da će biti ugodno, isplati se čekati i da neće trebati još četiri godine da izađe III poglavlje. Dok se tijelo gospođe Hammond opuštalo, Andrea se povukla i isprala sapun s tijela svojih Gospodarica, zabrinuta sada što je prešla granicu što očekivati ​​nakon 2 tjedna veze. Ponovno posegnuvši, navukla je tamnoplavu suknju uz noge, namjestila kvačicu i zavezala tanku traku remena tako da su joj krajevi visjeli duž linije lijevog bedra.
Usne su im se spojile. Ruke gospođe Hammond nježno su gladile otvorene obraze."Morate naučiti da postoji disciplina za pogreške kao što postoje nagrade za kompetentnost."Rekla je tihim glasom."Da, gospodarice."Odgovorila je djevojka, malo drhteći dok je shvatila što će se dogoditi..

Zastajući na trenutak da se pribere Andrea je pošla za sluškinjom u spavaću sobu. "Jesi li dobro spavala draga moja?" upitala je gospođa Hammond. Osjećala je kako Stephaniene ruke klize prema donjem dijelu njezinih leđa."Kad se osušiš, pospremio sam ti nešto odjeće."rekla je Stephanie.

Kad je kupka bila gotovo napola puna, gospođa Hammond je ušla. Oblizala je usne koje su se odjednom osušile, ali se onda vratila u akciju i okrenula se prema ormaru.