Stranice za upoznavanje ottawa gatineau

Nekako sam zaboravio govoriti, ali nadam se da je izraz mog lica omogućio da se moje osjećaje dovoljno lako pročitaju."Ne kažem da ne radiš fantastičan posao kakav jest... Nakon nekoliko trenutaka zurljenja jedno u drugo, odlučila sam ublažiti neugodnost i lagano mu se nasmiješila, nadajući se da će shvatiti da zuri i pogledati negdje drugdje. U sebi sam odmahnula glavom...

Prijelaz ispred mene svijetlio je neonskim upozorenjem da ne hodam. Odjednom mi je sinulo. Hvala vam što ste me spasili, stvarno cijenim to, ali moram krenuti ...” rekla sam u žurbi i sa zahvalnim osmijehom krenula preko sada sigurne ulice.“Kako zgodno”, čula sam njegov duboki glas pokraj sebe. Pogledao sam oko sebe i primijetio da smo moj pratitelj i ja jedini na ulici stranice za upoznavanje ottawa gatineau. Tijekom sastanka shvatio sam kakva je ovo sjajna prilika.Činjenica da će moj magistarski rad imati ispisano ime Stefana Boussevića ispod mog na naslovnoj stranici, bit će zlatna ulaznica za bilo koji doktorski program u zemlji. Stavio sam slušalice i otišao na Kooks. Može se opisati samo kao tjeranje da želite više. nije bilo šanse da se ne bih sjetila njegovog lica da sam ga vidjela prije.

Ovaj sastanak je bio organiziran da vas upoznamo i da vam kažemo što ćete točno raditi zajedno", objasnio je Beauchamp."Počnimo. Beauchamp je iznio plan da se sastajemo dvaput tjedno kako bismo razgovarali o mojoj tezi, koju je Stefan već pročitao i naučio napamet. Kad sam pogledala kroz njegove oči, primijetila sam da je nevjerojatno zgodan. Na moju veliku žalost, čuo sam nešto što je zvučalo kao skupe muške cipele kako me prate na snimku. samo sam iznenađen, to je sve.
vruć?Obojica su se, na moje olakšanje, nasmijala."Da, da, isto. Obično sam stizao na kampus sa samo pet minuta slobodnog vremena i jednostavno sam pola toga proveo sjedeći na pločniku zureći u prekrasnog muškarca prije mene. da, hvala...” rekla sam, polako se povlačeći u sjedeći položaj.

Imao je svijetlu maslinastu kožu, tamne obrve, snažnu liniju čeljusti i dugu valovitu crnu kosu. Njegove su oči bile prvo obilježje koje sam primijetila, jer su bile tako uvježbane na mom licu.Činilo se da su mu oči duboke, duboke indigo...

Iznenađen od svojih misli, spustio sam pogled na svoj ručni sat i viknuo u trenutku. Na moje veliko nezadovoljstvo, nisam se mogao sjetiti nijedne pojedinosti... Gdje sam prije čuo to ime?"Zdravo, Charles", rekao je Stefan toplo, stežući Beauchampovu ruku.– Veliko mi je zadovoljstvo vidjeti te ponovno. Neodređeno sam se pitao o tome, ali onda sam se sjetio sebe i odgovorio na njegovo pitanje.“Naravno, to bi bilo lijepo”, rekla sam i nasmiješila mu se.“Izvrsno”, rekao je, a osmijeh mu je jedva skidao oštrinu.. Htjela sam postaviti isto pitanje naglas kad je progovorio."Mogu li ti pomoći da stigneš bilo gdje?"upitao je pristojno.
Odupirala sam se da pogledam preko ramena da vidim je li muškarac krenuo za mnom, bacio moj ranac i krenuo brzim korakom. Ponovno pocrvenjevši, pogledao sam naprijed na ulicu i otkrio da se svjetlo promijenilo u moju korist. Otvorila sam oči i zagledala se u plavo. dovraga, prošlo je mnogo vremena za to u stvarnom životu. Bio je nježan, ali u isto vrijeme muško, podsjećao je na životinju u kavezu;trenutno pripitomljena i poslušna, a opet potpuno divlja i nepredvidljiva. Izraz mog lica mora da je bio nešto, jer se nasmijao, smijehom koji mu je izletio iz prsa."Izgledaš nešto manje nego oduševljeno.""Ja... Zadrhtala sam, sjetivši se kako me pogledao tog jutra u vlaku. drhtaj je prošao niz kralježnicu i zaustavio sam tok misli prije nego što su me ponijeli daleko. maknuo sam te s puta”, odgovorio mi je tihi, duboki glas. ili su tinjale plave?Nisam se mogao odlučiti.