Stranice za upoznavanje i transrodne osobe

Točnije o otpuštanju nekih svojih inhibicija i otvorenosti za neka drugačija iskustva."Fultonov je glas bio tih.
U idealnom slučaju, volio bih da doneseš nekoliko primjera i posjetiš me. Dok je gledala, posegnula je i otkopčala grudnjak, dodala ga na hrpu i vratila se u sredinu sobe samo u gaćicama. Bilo je nekoliko platna u različitim fazama dovršenosti, mrtva priroda, seoski prizor, gradski pejzaž, ali Beth je za oko zapela ljudska figura. U svaki rad je uložila puno sebe.

Javite mi ako škaklja ili bilo koji drugi osjećaj koji osjećate."Fulton je napunio kist i prešao na svoj predmet. Gornji dio premazan bojom koja se suši, a donji je otkriven, noge raširenih pokazuju izvrstan skup vlažnih ružičastih usana."Znam da platno ne bi trebalo govoriti i nisam u poziciji ništa tražiti, ali..." šapnula je Beth.– Ali ja sam tvoja..

Vidim osobno ulaganje koje je ključno za svaku dobru umjetnost, ali pomalo kruto. Beth je zastala.

Još jedan dubok udah i bila je spremna da se vrati."Da vidimo što ste donijeli."Fulton je uletio u sobu. I dalje se osjećala promatranom, ali joj je bilo ugodno.
Baš kao i kod slike, bit ćete postavljeni na okvir, ovaj "X". Nisu mogli daleko otići s njezinim raširenim nogama, ali su se skupili neposredno prije nego što su otkrili njezin mokri prorez. Vraćam se za samo nekoliko trenutaka."Fulton je pokazao na štafelaje po sobi i oni su nestali kroz stražnja vrata. Ostavila si je malo prostora za povlačenje, ali zvučalo je gotovo kao da je odlučila proći kroz to. Osjećali su se mekim i tekućina je bila glatka dok se nanosila."To je nevjerojatan osjećaj. Pomagalo je kad su zapravo imali talenta. Napravio je uska mjesta gdje je bilo suše, gdje je bilo tanje."Kunem se da osjećam da se boja osuši. Nije htjela biti previše ležerna i definitivno se nije htjela pretjerano odijevati. To je bilo toliko drugačije od nje. Ne mogu biti previše konkretan jer ovisi gdje nas situacija odvede.""Pa, dali ste mi puno toga da razmislim. Beth je s trideset godina bila najmanje dvadeset godina mlađa od njega, ali je osjećala povezanost pored umjetnosti. Ali vratimo se i pogledajmo pobliže predmete koje ste donijeli. Što se tiče golog, obično je tako, ali možemo napraviti neke ustupke. Bilo mi je pomalo kao u razredu, ali ona je bila jedina učenica."Sigurno."Fulton je počeo poučavati svog učenika."A sesije mogu jako varirati ovisno o osobi ili potrebi, ali da biste 'postali platno', predlažem vam to doslovno. Osjetila je kako je svaka sputnica drži na mjestu. Nije bila lijepa, ali ni neprivlačna. Fulton joj je stao bliže. Mogla se malo pomaknuti samo nekoliko centimetara. Jauk i dahtanje su također dopušteni stranice za upoznavanje i transrodne osobe. Bilo joj je drago što je ostavila gaćice, ali uskoro će biti natopljene. Beth je složila svaku na stolicu, čekajući da čuje hoće li netko, nadamo se Fulton, ući. Nesvjesno je pomicala bokove, koliko je mogla dajući pojas.
Kad joj je kosa bila kratka, ljudi su često komentirali njezin "dječački dobar izgled" što bi također moglo biti referenca na njezina ravna prsa. Misliš li ti vjerujem dovoljno da montiram okvir i budem suzdržan? Da, vjerujem."Fulton je prišao bliže."To je dio toga, također bih ti želio zavezati oči.
Fulton."Njegov rukopis nije bio najlakši za čitanje, ali poruka je bila jasna. Jako se veselio što će je uvesti u praksu, a ono što je tim novim ljudima nedostajalo iskustvom, često su više nego nadoknadili entuzijazmom."Da, bit ćete suzdržani, želim da znate kakav je osjećaj na platnu na okviru. Skinite odjeću koliko želite, ja ću biti tamo za trenutak.