F dating Deutschland

Ljudima je lakše probaviti ako nas samo vide kako izlazimo s dečkima i samo pretpostavimo da nismo ništa više od najboljih prijatelja." "Također moram priznati", rekla je Brooke sa smiješkom, "nekako je uzbudljivo imati tajnu vezu ovako." "O moj Bože, da!Mislim, nikad nisam ni razmišljao o tome da budem s drugom djevojkom. Prinijela je moje usne svojim i povukla me na sebe. Mi smo se družili najmanje deset minuta, i bila je borba da ne postanemo previše divlji i ludi. Tvoj tata. Gotovo je odmah odgovorio."Hej dušo. Nedavno sam imao bljesak inspiracije, uz velikodušnu gomilu dosade, da ponovno pogledam seriju koju sam napisao prije nekoliko godina.
Moram priznati, bili smo prilično slatki zajedno. Za kraj prosinca vani je bilo živahno i nije previše hladno. Otvorila sam telefon i poslala poruku Rylanu. Malo smo se dulje zezali u mojoj spavaćoj sobi, ležali na krevetu jedno do drugog i dokono se igrali telefonima. Ni jednu minutu kasnije začulo se lagano lupanje na mojim vratima. Kao, toliko puta.
Brooke je mogla uzeti kurac kao šampion i jako je voljela postati agresivna kada je bila u krevetu s Markom. Nabrijali smo se i pozirali, napućili usne na svoje odraze. zašto vam jednostavno ne dam malo više novca za večeras i više nikada ne pominjem ovo?"Svi smo se nasmijali i dovršili jelo. Kino dvorana je bila jedno od onih starijih kina koja su bila renovirana, a nalazila se na glavnoj aveniji. Bila sam čvrsta C-šalica, a grudi su mi stajale čvrsto na prsima s ružičastim bradavice koje su isticale, pogotovo kad sam bila uzbuđena.
Ogorčeno sam prekrila lice. Biti s Brooke u mojoj je glavi okrenuo prekidač - otkako sam se vratio kući, zatekao sam sebe kako maštam o seksu s djevojkama, a ne isključivo s Brooke. Mama nas je pozvala iz kuhinje na večeru prije nego što smo krenuli u kazalište, pa smo zgrabili torbice i odmarširali dolje.

To je najbolji način da me natjerate da pišem više. To je otprilike kako se obično družimo, osim..." "Osim", rekla je Brooke koja je kliznula rukom na moju."Drugačiji."Nasmiješio sam se dok sam je pogledao u oči."Potpuno."Minutu smo sjedili u tišini, dok su nam se ruke još uvijek dodirivale, a oči su nam još uvijek bile zatvorene.

Kako je prošao tvoj Božić?"Mama je uvijek tretirala Brooke kao drugu kćer."Bilo je dobro, gospođo Evans", odgovorila je, zgrabivši vilicu."Jeste li se ti i Beth dobro proveli na Floridi?"Brooke i ja bili smo pokeraši, dok su mi se u glavi pojavljivali bljeskovi naših noći ispunjenih seksom.“Bilo je zabavno”, tiho je rekla Brooke, ne držeći pogled na tanjuru."Puno vježbanja i sunca.""Beth nije puno rekla o tvom putovanju, ali pretpostavljam da su te prilično zaokupili", rekla je mama između zalogaja."Bili smo zauzeti dobro", rekla je Brooke, a ja sam osjetio kako je njezino stopalo udarilo o moj gležanj. Pobrinite se da vas dvoje večeras ne izađete prekasno. "O, dušo, uopće me nije sram. Dok sam mrsila ručnik kroz kosu, pogledala sam se u ogledalu. Ali osjećao se ispravno."U redu, dosta igre, dušo", rekla je Brooke, "pokvarićeš mi kosu, a još ćeš morati češljati svoju!"Digao sam se s nje i Brooke mi je ponudila pomoć da završim frizuru.

Naše predgrađe imalo je lijep centar grada, s prostorom za pješake i malim dućanima uz ulicu. Mislim, kao prvo," nastavio sam, uvlačeći se u bijelu kamisolu, "obično dečki čekaju dolje dok Odjenem se i spremam se!"Brooke je slegnula ramenima."Iskreno, stvarno se osjećam kao da ćemo se nas dvoje samo družiti i gledati film, kao i uvijek."Zaigrano je podigla obrvu prema meni."Znam jednu stvar koja je drugačija nego inače."Stavljala sam ruke u plavi kardigan dugih rukava."Što je to?""Nakon što dođemo kući, razgolitit ću te u ovom krevetu i jebat ću te cijelu noć!"Zakoračio sam prema njoj i spustio svoje lice nekoliko centimetara ispred nje."Jedva čekam, moja slatka Brooke", šapnula sam. Ona je i dalje bila moja najbolja prijateljica i ista stara Brooke koju sam oduvijek poznavao. Uživati!Bio je petak poslijepodne nekoliko dana nakon Božića, a ja sam se završila s tuširanjem i brisala se ručnikom ispred svog zrcala u punoj dužini f dating Deutschland.

Rylanovi roditelji bili su nevjerojatno dobrostojeći;otac mu je bio od starog novca, a majka mu je bila neka vrsta diplomata u Ujedinjenim narodima.