Najbolji profili za online upoznavanje

Posada broda koji ga je doveo iz Danske u Britaniju i uz rijeku Ouse u iznenadnom napadu na grad slavila je laku pobjedu nad Northumbriansima.

Konačno su njezine ruke bile jedine stvari koje su sprječavale haljinu da padne na pod. Ubrzo su njezine borbe promijenile svoj ton, od pokušaja bijega do strastvenih pokušaja da dosegne Hjartan dok se njezino zadovoljstvo povećavalo sa svakim dugim dubokim udarcem u nju."Molim te, odveži me Hjartan. Osjećajući da nije dovoljno mokra, samo se polako ljuljao naprijed-natrag dok je palcem nastavio dražiti njezin klitoris, milujući ga prvo milovanjem perja, zatim čvrstim pritiskom, i opet dodirom pera. Prekrivala ju je mekana bijela vunena haljina, čvrsto pripijena uz nju preko punih grudi najbolji profili za online upoznavanje.
Nagnuo se, a zubi su mu se zatvorili na jednu tvrdu bradavicu dok su joj grudi poskakivale od udarca njihovih kukova koji su udarali jedan o drugi. Sve je za tebe."Nasmijao se kad je krenuo prema krevetu, primijetivši da njezine oči ne napuštaju njegov penis koji je brzo nabujao. Zabava tek počinje."Podigla je pogled prema njemu, odmahujući glavom."Ne, molim te, ne.
Dvojica stražara prišli su bliže jedan drugome i zgrabili Bridine ruke."Gospodaru Hjartane, dajem vam Bebbanburgovu počast gospodaru Eoferwica i znak naše nade u nastavak mira."Pokazao je Bridi širokom zamašnom kretnjom dok su stražari istupili naprijed dok je još uvijek čvrsto držala između sebe."ŠTO?!"Brida je uzviknula, pokušavajući izvući ruke iz željeznog stiska stražara. Pogledao je Osberta, kratkotrajnim pogledom prije nego što se osvrnuo na djevojku."Je li čista? Ako nije djevica..." Osbert je prekinuo: "Ne, gospodaru, ona je djevica.
Pogledao je Osberta i Svena i kimnuo."Djevojka je prihvatljiva. Polaganim korakom kretao se ispred nje.