Stranica za upoznavanje luzera

Nekako se šalila, misleći da nema šanse da pristane na to. Bilo je zabavno flertovati i svađati se, ali ona ga nije voljela tako. Ako bi izgubila, boljelo bi, naravno, ali nije se baš mogao pohvaliti da je tukao djevojku na utakmici i tako je udarao.(Dvostruki standardi, za pobjedu.) Nikada ne bi napustilo sobu ako bi izgubila i nije bila baš razborita sa svojim prijateljima."Nikad", rekao je Eli dok je birao sve opcije za utrku."Da, požuri", rekla je Jodie, "želim vidjeti taj kurac!"Amber se nasmijala, podižući svoju čašu za vino u zrak, "Napred Tina! Djevojka moć!""Nemoj reći da te nisam upozorio", rekao je Eli kad je krenuo.

Bili su bliski prijatelji, ali trenutno ga je mrzila zbog njegovog glupog arogantnog lica."To nema nikakvog smisla. Bila je samouvjerena. Rijetko je bilo da nisu imali neku okladu. I Emily. Bilo je isto je li dobila drugu za pola auta ili deset.

Trojica prijatelja su joj zviždala i pljeskala."Mislim na odličan trbuh i sve", rekla je Jodie, "očekivala sam malo više u odjelu za seksi grudnjak."Tina je spustila košulju na pod i zakolutala očima: "Ne smiješ me tako dobro poznavati.""O, da, imamo sreće što nije sportski grudnjak", rekla je Amber, "Ona ih voli gnječiti.""Da, vrlo vruće, T", rekao je Eli."Samo se pokušavaš pohvaliti? Što imaš na sebi?"upitao je pokazujući kako pokušava vidjeti niz Jodienu košulju."Crna čipka, naravno. Na grudima je imala majicu s logom svoje nogometne momčadi i tajice koje su joj se presijecale do pola lista."Ta je bila sva sreća! Pobijedio sam u svakoj drugoj utrci", bunio se."Nemoj biti tako loš sport."Jodie je rekla: "Pošteno te je pobijedila."Jodie je bila u sličnoj odjeći kao i Tina stranica za upoznavanje luzera. Ona to nikada ne bi priznala;to bi mu dalo preveliku glavu.
Tina se nasmijala. Da je Tina ne poznaje, zabrinula bi se zbog količine vina koju je večeras popila, ali vidjela je Amber kako izvodi neke uistinu herojske pothvate konzumiranja alkohola i znala je da Amber nije ni blizu mjesta gdje bi se trebala brinuti.Četiri prijateljice su se nasmijale, ali Tina to nije htjela pustiti. Eli je ušao u jedan, "Oh, stvarno.

Morao si pokušati varati na kraju!""To nije pošteno", tvrdila je Jodie, "To nije varanje.""Ovo nije prava utrka", rekla je Jodie, "Pokušavamo se uništiti cijelo vrijeme."Tina je mrzila kad je Eli bio ovakav. Dok su se približavali ravno ispred rampe, uperila je branik sa strane vozača na njegov stražnji desni kotač i pokušala se sudariti. Zgrabila je svoje donje rublje za bočne dijelove i htjela ih je povući dolje kad su je ponovno prekinuli..

Ona i Eli doista su bili dva graška u mahuni puni hookup kampovi u Arkansasu. Nemaš šanse", pohvalio se Eli. Tina mu nije mogla dopustiti da pobijedi. Ako izgubim, sa zadovoljstvom ću vam pokazati sve. Nikada nisam imao priliku u ravnoj utrci. Automobili bi se sudarali i odbijali jedan od drugog dok su jurili niz jedan zid kanjona, a zatim uz drugi, sve dok, na kraju kruga, ne bi udarili u rampu i, leteći preko ponora, prešli ciljnu liniju prije nego što bi sprintali okolo opet staza.

Polako ga je povukla otkrivajući njezin ravan trbuh i osnovni, bijeli grudnjak od 30B koji pokriva njezine živahne sise. Punija djevojka nosila je hlače za jogu koje su joj išle do gležnja uz košulju dugih rukava s logom dramskog odjela."Da, jer sam zapravo dobar u tome", rekao je Eli. Sada je stajala u crnim pamučnim gaćicama koje su joj, možda iduću minutu, prekrivale zadnjicu i lisne kosti."Eh, crna je definitivno nadogradnja grudnjaka, ali propustili ste bonus bodove zbog neslaganja", rekla je Jodie nastavljajući kritiku Tininog donjeg rublja."Da, crno je prilično zgodno", složio se Eli prije nego što se usredotočio na Jodie, "Slažete li se večeras?"Jodie je pogledala u svoje krilo, "Hmm, nekako sam zaboravila.

Jodie je pretpostavila da vadim kurac. Amber je u srednjoj školi bila navijačica, ali sada je ostala u formi plešući u hip hop timu koledža. Tina nije bila raspoložena da im dopusti da se zabave i htjela je požuriti prije nego što ju je obuzeo sram.