Instant fle speed dating

Prednji udar. Sviđa mi se. Trebam ga. Opet, krpa teška od vlage je u mojim rukama. Trebam tvoj kurac u mojim ustima."Moj kurac zadirkujuće teče po tvojim obrazima, a nježna latica ruže vuče više tvoj dah. Savijajući se samo jednim dodirom da ubacim tkaninu u zdjelu, vraćam svoj kurac na onu zadirkujuću muku ukloniti iznad vašeg lica, dopuštajući vam da vidite i cijenite njegovu cijelu dužinu. Držim, zadržavam se, zadržavam se na tvojim usnama. Uzvratni udarac.
Postajete maglovito svjesni svoje situacije i mrzovoljno dobivate mjeru svijesti. Držim se nekoliko sekundi i onda se polako povlačim.

Zatim dva škljocanja na vrhu svake bradavice."Probudio si me iz mog lirskog sna. Uskoro, vrlo brzo, vidim lomove na lišću i granama, kako stalno mijenjaju boje zelene, crvene, ljubičaste, žute...

Vaš jezik se divlje njiše uokolo, nastojeći uhvatiti osovinu. I boli te.

Vraćam se u kupaonicu i hvatam krpu. ...uživajući u ljetnom zraku ispod drveća, gledajući gore kroz pukotine lišća i grana, stalno mijenjajući boje zelene, crvene, ljubičaste, žute...
Naslanjajući se svom poslu, odnosno igri, postavljam tempo – snažan, postojan, ispunjavajući svaku tvoju pohlepnu droljastu potrebu za kurom – tvoju potrebu da proždireš, da hvataš cijelu, da gutaš i guštaš. Ustajem iz kreveta i odlazim do Johna. Skoro se izvlačim - sporo, zadirkivanje, mučenje.Čujem tvoj dah, tvoju mjauču bol da nikad ne izgubiš ono što ti još nije dano. Još sporije, postajete svjesniji svoje ranjivosti. Moja ruka poseže da je objesi, a zatim stane. Jednom sam se navikla 2 Ur loša gramatika, Ova je priča bila seksi kao što je sve izašlo!Udari tu macu!Ooh, da. Maria instant fle speed dating. Uskoro će biti još puno toga za progutati. Operim svoj ukočeni kurac – malo sapuna, malo isperem – sve ga čini tvrđim.