Kratice za stranice za upoznavanje

Prišao sam, uzeo papir i vidio da je zapisao web adresu. Videozapisi su praktički bilježili moju trudnoću, od jedva primjetne do mog trenutnog stanja.
Kada sam ušla u sobu, ležao je gol na svom krevetu, ali je ustao i rekao mi da se skinem. Vaš očuh je bebin otac.
S mojim palcem i kažiprstom koji su okruživali bazu njegovog penis, počela sam se stiskati prema dolje puštajući prste da se zatvaraju oko njegovog penisa jedan za drugim. Nikada neću zaboraviti noć kada mi je gospodin Philaburton u naletu ljutnje rekao za video i zahtijevao da pogledam jedan s njim.

Ispruživši se pored mene, spustio je usta do moje sise i počeo zadirkivati ​​i sisati ostavljajući me bespomoćno na rubu svršavanja. Uzeo me za ruku i pomogao mi da ustanem. Bio je to posesivan pogled, više kao dečko kako je to rekla. S nevjericom sam gledala kako je izvukao kitu skroz iz moje mačkice, spustio se na koljena i počeo lizati moj trudnički prorez sve dok nisam doživjela dugi drhtavi orgazam. Pogledali smo se, i bez više riječi između nas, odvela sam ga u svoju spavaću sobu gdje smo vodili ljubav dok nije došlo vrijeme da ode prije nego što se gospodin Philaburton vrati kući. Ostala sam u njegovom krevetu te noći, s njegovom glavom na mojim prsima, a njegova ruka nehajno prevučena preko mog rastućeg trbuha. ""Trebam te Avery, tako jako. Rekla je kako sam te tako počeo gledati i ponašati se prema tebi. Nikad nisam rekao gospodinu Philaburtonu o svojoj vezi s mojim očuhom;nije znao da je on otac moje bebe."Avery, o moj Bože, pogledaj se!"rekao je očuh uzbuđeno, skrivajući iznenađenje dok je stavio ruku na moj očito trudnički trbuh."Izgledaš dobro, djevojko, prokleto dobro", rekao je dok se naginjao naprijed i ljubio me u usta, potpuno ignorirajući prisutnost gospodina Philaburtona pored mene.
Posegnuo je između mojih bedara i počeo trljati i masirati moju tvrdu ružičastu izbočinu, dok sam mu instinktivno grbala prste."Ne svršavaj... Za muškarca njegovih godina Matthew Philaburton nije izgubio seksualnu avanturu niti želju da se prepusti svojim seksualnim fantazijama.

Bila sam već u sedmom mjesecu, o čemu svjedoče moje natečene, teške grudi i okrugli trbuh koji se širi i osjećala sam njegove oči na sebi i bilo mi je neugodno što vjerojatno izgledam neuredno. Iako je beba trebala biti rođena za manje od dva mjeseca, a ja sam pristala ostati dok se beba ne rodi, mislila sam da želim biti u blizini oca svoje bebe (moj očuh) kratice za stranice za upoznavanje. Htio sam te pronaći, ali nitko nije znao kamo si otišao niti kako da te kontaktiram. Gospodin Philaburton i ja izašli smo iz Doktorove ordinacije s ciljem da na brzaka ručamo u Marcy's Diner, prije nego što krenemo kući. Položio mi je ruku na koljeno i šire mi otvorio noge.

Sjećam se kada sam prvi put igrao 'Milking Game' s njim. po načinu na koji izgledaš i zvučiš, očito je da ste vas dvojica radili na tome dugo vremena prije nego što vas je udario gore."“Idi dovraga”, rekla sam s jedva obuzdanom ljutnjom.