Novopečeni božićni darovi

nikakvo."Oh, dragi", rekao sam cereći se, "izgleda da nosimo iste hlače."Nasmijao se i ponovno me duboko poljubio. Skočila sam i podigla pogled kad sam iznenada ispred sebe začula muški glas."Oprostite gospođice, ali pitao sam se možete li mi pokazati put do odjeljka fantazije?"upitao. Dok je Alex ulazio u mene, počeo sam sve jače izjedati djevojku.

Napustio sam njezine usne i polako se ljubio niz njezino tijelo dok nisam stigao do trbuha. Jače sam mu uzvratila poljubac i pali smo na jednu od polica za knjige. Bilo je krajnje vrijeme da se ovdje dogodi nešto zabavno, a što je bilo malo bezazlenog flertovanja?Osim što je uzeo moje lice u svoje ruke i spustio svoje lice na moje novopečeni božićni darovi. Budući da nitko nikada nije došao u knjižnicu, odlučio sam početi nositi onu vrstu odjeće koju bih inače bio previše nervozan da bih nosio u javnosti.

Sad si nisam mogao pomoći. Nadao sam se da neće primijetiti koliko sam uznemirena. Skinimo tu mokru odjeću s tebe."Skinuo sam naramenice s njezine haljine i pustio je da padne na pod uz mokri udarac kršćanski kurikulum za upoznavanje. toliko fantazija sve u jednom. Osjećala sam da ću doći, pa sam jače lizala i krenula u ritmu s Alexom. Vidio sam njezine velike plave oči kako su se dodatno raširile od šoka, a onda sam spustio glavu do onih savršenih bradavica i počeo ih sisati, trzajući ih jezikom i malo grickajući tu i tamo. Poderala sam mu košulju preko glave i privila ga uz sebe. Djevojka (čije ime još nisam znao) povukla me dok je ležala na podu, i omotala noge oko mog struka i dalje me ljubeći.

Oooohhhh... Uočila sam njegov izgled dok sam se još uvijek pokušavala oporaviti od šoka što je netko zapravo bio u knjižnici osim mene.