Kako radi aplikacija za upoznavanje Tinder

Slatka mala plavuša koju sam upoznala na sajmu automobila gdje sam pokazivala svoju najnoviju kreaciju.

I sama sam bila prokleto blizu. To je donijelo još veći jauk koji se izvukao kad je počela klizati glavom. Tada su njezine ruke bile oko mog vrata i dovraga me ljubila. Tanka svilena bluza, bez grudnjaka i tvrda bradavica pod mojim dlanom, moj kurac je bio tvrd poput njezine bradavice. Njezin je jezik čvrsto pritisnuo bočnu stranu moje osovine, a glava joj je protrljala gornji dio usta dok je podigla glavu. Policajac se vraćao svom autu kad sam upalio motor i polako se povukao. Otprilike u isto vrijeme kada je njezin nos dotaknuo moje stidne dlačice, glava mog kura dotaknula je stražnji dio njenog grla."Savršeno", rekla sam uz vlastito tiho zastenjanje. Potpuno gola, bila je nevjerojatna za gledati. Večerali smo na stajalištu kamiona i prijavio sam nas u motelu preko puta. Pomaknuo sam prst na jednu stranu podižući rub njezine bluze dok nisam mogao vidjeti njezinu bradavicu i veliki tamni krug ispod nje kako radi aplikacija za upoznavanje Tinder. Kao i obično, bila je upletena žena. Nakon što je emisija završila, dečki su sve natovarili, a ja sam vukao guzicu s plavušom. Zahihotala se i otkotrljala prema meni."Bio je to okus moje mace na tvojim usnama i jeziku više od svega."Nacerila sam se i šapnula: "Ah, da, zabranjeno voće.

Nakon otprilike minute, ponovno je zastenjala i savijala bokove o moj donji dio trbuha. Mjenjač je platio račune, a garaža je platila hot rodove.
Trznula se i glasno dahnula na dodir mog jezika. Parkirao sam ispred sobe i izašao. Ujak me unajmio da stojim i izgledam lijepo, kako je on to nazvao."– Devetnaest ili osamnaest?upitala sam s namrštenim licem.
Pokušao sam dati onoliko dobro koliko sam dobio kratice za stranice za upoznavanje. Odmahnula sam glavom;tip ne bi mogao biti previše siguran ovih dana."Daj da vidim."Naslonila se i skinula torbicu s poda.
Nisam nosila donje rublje pa mi je kurac skočio i pljesnuo me po trbuhu dok se oslobodio. Na ramenu sam se zaustavio dok je plavuša prešla na sjedalo. Ima veliki blok ispod haube i rezervnu snagu. Usmjerio sam glavu gore u njezin vrući skliski otvor i držao je tamo. Kad sam se vratio do auta, prvo što sam primijetio bilo je da su četiri gornja gumba na bluzi mlade žene otkopčana. Odjednom sam dolazio po sve što sam vrijedio i zakopan duboko u njezinu čvrstu, pripijenu, pulsirajuću macu.

Kliznula je preko sjedala na moju stranu i pogledala me sa svojim slatkim osmijehom."Nikad prije nisam bio u motelu. Oči su joj poletjele na moje dupe dok sam se saginjao da skinem čarape. Cvilenje se vratilo sve jače dok je okretala jezikom oko glave, a zatim ga gurnula u usta. U drugom pokušaju, nedostajao joj je centimetar da dodirne moje bokove svojim čvrstim čvrstim dupetom.
Kimnuo je i pljesnuo knjižicu karata po ruci.– Dat ću ti pauzu i pustiti te uz upozorenje. Glava joj se spuštala sve niže. Njezine velike bradavice bile su toliko tvrde da su se krugovi ispod njih naborali. Radila je moj kurac od glave do baze. S otvorenim vratima ušla je unutra samo da bi se okrenula i sramežljivo mi se nasmiješila dok je otkopčavala posljednja dva gumba na bluzi.

Ona je opsjedala moje bokove i trljala svoj mokri otvor o glavu mog kura u nekoliko sekundi ravno. Ona se vratila knjigama, a ja na posao.Četiri godine kasnije čuo sam da je diplomirala s odličnim uspjehom i udala se za svog dečka s fakulteta.

Otišao sam dan nakon završetka srednje škole i nikad se nisam osvrnuo.