Ugovor nakon upoznavanja

Imao sam još jednu operaciju, ali to je bilo zbogom velikim ligama, nisam mogao dobiti ugovor u Europi, jedino mjesto malo zainteresirano je Australija. Dijelio sam stan u Bondiju s kolegom crnim američkim košarkašem, uskoro smo dokumentirali svoja osvajanja u zajedničkoj bilježnici s opisima i ocjenama zvjezdica. Usporila je svoje pokrete dok je vrh prošao, a ja sam nas oboje spustio u krevet dok nisam potpuno legao. Zatim je zakoračila između nas i sjela na kraj kreveta, a zatim nam je mahnula da priđemo. Stephen se odmaknuo i počeo se potpuno svlačiti;Jenny je iskoristila priliku da ode u grad na moja jaja sišući ih u svoja vruća mala usta. Jenny je zastenjala i odgurnula se pazeći da ima cijeli njegov kurac prije nego što ga je izvukao i ponovno uvukao. Pokucao sam, srce mi je snažno lupalo, a želudac mi je bio u čvorovima. Izvukao sam tablete."Postoje dvije tablete, prva se uzima četiri sata prije druge."Rekao sam "Mislio sam da postoji samo jedna tableta. Vratio sam mu novac, ali on je i dalje bio ljut govoreći da nas više nikada neće koristiti i da su nam standardi skliznuli.

Da bi dobili ocjenu u zvjezdicama, morale su se duboko pozabaviti, neke su djevojke prešle s IWF-a na ocjenu zvjezdica, ali općenito nikad nisu dobile više od 2 zvjezdice, naša teorija je bila da se cure koje mogu uzeti velike kite ne rađaju ugovor nakon upoznavanja. Mislim da je sigurno vježbala jer je definitivno radila bolje nego sinoć, a također sam mislio da je izgledala malo bolje nego što sam se sjećala sinoć, čak i s razbarušenom kosom. Međutim, ako je Stephen loše progovorio o mom poslu, moglo bi doći do ponovnog pregovaranja o mojoj prodajnoj cijeni i ne bih si mogao priuštiti njezino smanjenje. Tjelesni sat mi je govorio da ustanem i krenem, svjetlo se borilo s teškim zavjesama da najavi novi dan, ali moj um je u glavi ponavljao sinoćnje osvajanje.

Iznenadila sam se kad se Jenny probudila, jednom je rukom pružila ruku da otvori guzu i rekla.. Prekrasna klima, sjajne plaže i tada kada je visoki crnac ušao u noćni klub nakon 23 sata, cure su se redale da kušaju. Nakon što sam je ponovno pojebao, napunivši je taj put, bilo je previše za njega i on je pobjegao koji je wells od djevojačkih spojeva. Uzela je sve od mene i radila moj štap za jebanje jednako dobro kao i sve žene koje sam ikad pojebao!""Od tebe to je velika pohvala", Steven je zastao razmišljajući."U redu idemo."“Još nešto”, podigla sam ruku da zaustavim njegov marš do vrata."Ona je žestoka, a on će vjerojatno i dalje biti ljut pa ću ja govoriti, ti ostani u pozadini i podržavaj me ako to zatražim, OK" "Dobro, hajde, imam sastanak za tri sata ."Napustili smo apartman i pet minuta kasnije stajali smo ispred sobe 412, sobe Davea i Jenny.