Glavna pravila za upoznavanje

Otvorio sam kapke i zagledao se u Anninu crvenu kosu. Brzo sam bacio pogled preko prolaza, misleći da smo otkriveni. Anna se žalila na svog nadzornika, a ja sam davao sve od sebe da obratim pažnju. Samo...unnnhhh...zračna bolest...dobro sam.""Ne izgledaš dobro. Kimnula je i otišla.
Nisam se ni bunila kad mi je skinuo remen haljine s ramena i zgrabio pregršt gole sise."Paula, osjećaš li se dobro? Ne izgledaš tako dobro", rekla je Anna, naizgled iz vedra neba."Da. Okrenula sam se od nje i uzvratila pogledom svom dečku Martinu u redu iza mene.
Nekoliko minuta kasnije osjetila sam kako Martinovo disanje postaje pliće. Pravo je čudo da njezina nije naletjela na Martinu dok je prolazila. Zakolutao je očima i ispružio ruku da ugasi svjetlo iznad glave, kupajući nas u tami.
Napravila sam polovičan pokušaj da mu odmaknem ruku, ali on je odbio stati sve dok nije otvoreno milovao moje svježe obrijane usne. “To je s vjenčanja naše prijateljice Susan.” “Prije samo nekoliko tjedana.
Ubrzo su mi se koljena raspala, a Martinovi zglobovi su se trljali o moja leđa. Izgledaš zajapureno i pomalo izvan sebe."Anna mi je stavila ruku na čelo. Nagnula sam lice prema dolje i poljubila mu podlakticu.– Jedva čekam da stignemo u New Orleans."Jer jedva čekam da mi nabiješ ovo dupe dok sam te sagnuo nad balkonom naše hotelske sobe."Sklonio mi je kosu s vrata i otpuhnuo mi dah toplog zraka niz kralježnicu, a zatim me pustio. Stjuardesin osmijeh postao je sve veći, ali u njezinim se očima očito odsjao prezir. Gospođa Tinytop vratila se sa šalicom vode koju je dala Ani, a ona ju je ponudila meni.
Martinu se dah ubrzao i osjetila sam kako mi zari lice u kosu dok mi je odostraga zarivao prst u macu. Dao sam sve od sebe da ispadnem lucidan.

Nisam imao pojma kada ga je uspio izvući glavna pravila za upoznavanje. Prekrio je deku i preko mene i njega i navukao ju je do brade kao da je u krevetu."New Orleans je riznica kulture", uzvratila je Anna uzbuđeno."Sjedi na raskrižju civilizacija i bilo bi dobro da to pokušate iskoristiti.
Natjerao sam se da se nasmijem iako nisam znao o čemu, dovraga, govori. I iako je još uvijek bila djevica, uvijek je imala otvoreno uho kada sam govorio o svojim trenutnim ili prošlim vezama. Možda bi bilo zabavno izaći tamo," rekao je Martin.
Vrtila sam mu stražnjicu. Sve što učinim za nju, bio bih voljan učiniti tebi." Na umu sam napravio bilješku kako bih ga natjerao da kasnije plati za dvosmislene. zabavlja li se supergirlygamer s nekim. "Pa, ona je s one strane.
Kad mi ga je ponovno gurnuo na bedro, okrenula sam se u sjedalu tako da sam leđima bila prema njemu i praktički bila naslonjena na Annu. Nehajno sam podigao slobodnu ruku do ogrlice i igrao se šarmom na kraju, pokušavajući rukom blokirati prsa.

Nastavio sam ga pokušavati ignorirati čak i dok je gurao prste ispod materijala. Moj ugovor o najmu uskoro ističe i želim prijeći preko grada." "Naravno, vjerojatno bih ti mogao nabaviti nešto dobre veličine tamo gdje želiš." "Glupost.
Dok smo se ukrcali u avion, Anna se naslanjala na sjedalo do prozora u našem redu, a ja sam se preselio na srednje sjedalo.– Imaš li ništa protiv da uzmem prozor?upitao je Martin nakon što je stavio naše ručne torbe u pretinac iznad glave."Želim odrijemati i ne želim da me nabiju s kolicima za piće."Anna je kimnula i mi smo se pomaknuli tako da je Martin bio na sjedalu do prozora, ja sam bio u sredini, a Anna na prolazu."Oprostite gospođo?"rekao je Martin stjuardesi u prolazu."Mogu li dobiti deku kad budeš imao priliku?"Žena se zaustavila u našem redu, zamahujući bokovima poput barske konobarice i gurnula prsa u Martinovu smjeru. Želite li malo leda?"upitala je stjuardesa.“Ne, ne trebam ništa od tebe”, rekla sam promuklo. Moje tjeme trnci svakim dodirom. Drugom rukom pritisnuo mi je leđa i nježno me gurnuo. Njegovi su prsti prolazili duž jedne strane moje mace, gore kroz moju stazu i natrag niz drugu stranu. Zapravo sam pomogao Pauli da uđe u mjesto neposredno prije nego što smo počeli izlaziti. "Wow, tip koji voli ići na vjenčanja?" Anna je upitala s trzajem u glasu. Kad sam podigao pogled, vidio sam da je to gospođa Tinytop, stjuardesa od ranije."Ima grč u nozi.