Problemi s izlaskom s udovcem

Nisam mogao suzdržati da se ne nasmijem i odgovorim s: "Da."Posegnuo sam u kadu, uzeo krpu za pranje i počeo čistiti nered koji sam napravio na njoj. Srećom, jedina osoba tamo bila je stara gospođa za pultom koja nije bila "upućena u pop-kulturu" i nije imala pojma tko je Taylor. Polako sam joj raširio čvrste dupe obraze i pazio da sve pore ispunim zaštitnim losionom. Polako je podigla glavu i zagledala se u Tihi ocean, i dalje stenjajući pri svakom grubom udaru. Imala je analni seks dovoljno puta da ga je mogla u potpunosti podnijeti bez ikakve nelagode. Brzo je obrađivala moj gornji dio tijela, ali kad se spustila do međunožja, odvojila je svoje slatko vrijeme problemi s izlaskom s udovcem. Osmijeh joj nije silazio s lica tijekom cijelog čišćenja. Zurio sam u vodu, uživajući u početku kada sam osjetio ruku na svojim deblama.“Oduvijek sam željela voditi ljubav na vrućoj plaži”, šapnula je prije nego što mi je poljubila vrat."I ja", odgovorio sam dok sam počeo osjećati njezine čvrste grudi. Naslonila se na naslon za glavu i zurila u mene svojim prekrasnim, krvavim očima. Dok smo stigli do auta, nije ostalo gotovo ništa i opet smo bili jako visoko. Iako je bila pokrivena, i dalje je bila uzbudljiva spoznaja da izlazi u javnost s mojim obilježjem na njoj. Taylor je prišla do mene i zagrlila me prije nego što mi je šapnula na uho: "Da, jesam, tvoj rođendan će biti najbolji dan u tvom životu...
Razgovarali smo dok smo čekali da nam stigne hrana. Nastavio sam je jako jebati dugo vremena. Ušao sam u svoju sobu i zamijenio kratke hlače i donje rublje za crvene kupaće gaće.

Ubrizgala je veliku mrlju bijele kreme u svoju ruku i počela je trljati po mom tijelu. Stavila je sunčane naočale i odskočila do auta.
Bio sam potpuno izgubljen u žudnji čina;kao što je bila i ona.