Vino dating mlle c

Mmmmm!! Da te tvoj muž ne može zadovoljiti kao... Zatim se vraća u napad, otvorenih usta da ga prihvate dok njezine usne pritišću sve oko njegovog člana, uzrokujući je da stenje dok radi s ovom debljinom i gura se prema dolje, uspostavljajući pokret dok ona prilično lako ulazi u čvrst i glatki ritam ."Mmmmm!! Doista, nema potrebe suzdržavati se malo Nevidljiva žena!"Ovaj međudimenzionalni komad smješka se dok gleda kako ga zadivljujuća plavuša siše, s rukama na njegovom mišićavom struku kako bi joj dopustio da radi što želi dok njezina grešna želja da mu oralno ugodi i dalje raste.
Susan Storm-Richards je manje nego sretna, bijesan izraz na njenom lijepom licu dok odlazi s manje nego ugodnog sastanka sa svojim suprugom, odjevena u plavo s potpisom s crnim dizajnom puni bodi koji lijepo pokazuje njezinu zaobnu figuru i ima Logotip Fantastične četvorke preko njezinih velikih prsa."Ponekad volim tog čovjeka... Divno! Mmmmm... Napuni me!!"Susan zahtijeva, bacivši mu jasan, požudan pogled uz škrgut zuba, njezin atletski, zakrivljeni okvir koji se sada instinktivno ljulja unatrag kako bi se susreo s njegovim ukočenim udarima, njezina duga plava kosa koja se lagano njiše, pa čak i njezina još uvijek pokrivena prsa drhtaju od pokreta kao što ona izgleda da dobije više od tog velikog kurac pravo u njezinu potrebiti maca."Ahhhh!! O sranje!! Moj prokleti muž bi mogao... Mmmmphhh!!"Lijepa članica Fantastične četvorke pokazuje odlučnost super-junakinje da testira može li podnijeti ovo vruće pušenje, dokazujući to, a zatim i ponešto jer mora uložiti mnogo truda u ljuljanje koje joj glava čini duž njegove dugačke i mesnate alat, koristeći svoju slobodnu ruku kako bi se uvjerila da se ti plavi pramenovi drže dalje od njezina lica kada padne s mjesta od energičnog pokreta.
Možeš li ići na all-in, zar ne?" Storm-Richards obrazlaže s još jednim zločestim osmijehom, sada razdvojivši pune usne kako bi uzela ovog nesvjetskog klinca u svoja usta , zbog čega je stenjao dok dobiva prvog profesionalcapo osjećaju njezine lijepo tople i vlažne u skladu s rupom, a ona stenje oko ove goleme veličine dok se impresivno spušta kako bi prvim pokretom primila dobrih nekoliko njegovih centimetara."Mmmmmphhh... "Ti si zadivljujuća, lijepa žena za koju nema sumnje da bilo koji muškarac u ovoj dimenziji i izvan nje molio bi da bude s vino dating mlle c. Mmmm!! Napuni...
Njezino uzbuđenje jasno je po njezinim otvrdnutim bradavicama koje probijaju kroz odijelo i požudnom pogledu koji baci na ovog neodoljivog i obješenog stranca koji zasigurno može popušiti čak i od moćnika na više načina od jednog nadčovjeka. Dakle Pretpostavljam da je danas tvoj sretan dan da mi pokažeš da ne trčiš samo na usta kao još jedan član moje obitelji..." kaže ona istupi naprijed i prilično iznenađujuće za sretno udana žena koja se uhvatila za veliki kurac ovoga nepoznati klinac. Sklopivši ruke, tiho izgovara davno zaboravljenu čaroliju koja ubrzo stvara sjajnu sferu svjetlosti koja ga okružuje i obuzima, prije nego što je u treptaju njezinih očiju nestao, potpuno nestao s ovog svijeta i dimenzije.
U drugoj dimenziji, na planetu daleko udaljenom i izoliranom od bilo koje druge unutrašnjosti raskošnog mjesta od sjajnog kamena na vrhu planine s oblacima koji se kotrljaju samo nekoliko stopa ispod vrha... Jebi ga...