Izlaziti na 40 mema

Napravio sam prvi potez izlaziti na 40 mema. Još sam razdvojila noge i nagnula se naprijed, naprežući mišiće na dnu, pojačavajući osjećaj vino dating mlle c. Ne želim riskirati da te pustim unutra u slučaju da se stara pastrva vrati" Nasmiješio se i ustao. Alex je lagano podigao vrata i mi smo se uvukli ispod i u mrak garaže njegovih roditelja. Jarak je to malo olakšao jer je ležao pod blagim kutom, glave više od stopala. Zastenjao je dok sam ga prilagao. Alex je bio u divljoj panici, grabeći našu razbacanu odjeću. Samo šuti."Promrmljao je. Lelujanje i kaskanje konačno su prestali kada se Alex okrenuo prema meni i pokazao da se krećemo tiho, držeći prst čvrsto na njegovim usnama.
Sljedeći je bio moj kaput, umjetno krzno. Odjednom se upalilo svjetlo. Ubrzo sam osjetila kako mu stisak slabi i razmotala sam noge."Najbolje skini ovo, mrlje od trave su sve što nam treba" Lagano se nasmijao dok je otkopčavao traperice i gurnuo ih prema dolje, otkrivajući svoju erekciju. Ovo je bila šala. Navukao je majicu preko glave i počeo me prevrnuti i udaljiti od deke."u redu, u redu" rekao sam što je naišlo na blještavilo i smiješno čujno "SSSshhh".

""Tako mi je neugodno" spustila sam glavu i progutala suze."Nemoj biti. I dopustite mi da vam kažem, vrijedilo je 40 funti mjesečno.

Onda, žao mi je, znam da nisam trebao, ali Upalio sam sigurnosno svjetlo iznutra kako bih te mogao vidjeti kako ležiš ovdje. Alex je nježno zatvorio klizna vrata i odveo me do stražnjeg dijela garaže, prema ulazu u šupu. Vidio sam te kako se mučiš kroz prozor. Super, imali su sigurnosno svjetlo. 19 godina. Imao je više strnjišta od Alexa, ali su njegovi poljupci bili više kontrolirani. Preblizu."Jebote, to je moja mama!"Prošaptao je što je glasnije moguće, mašući mi rukama da ustanem. Idem uzeti odjeću za tebe i brzo se istuširati, u redu? Onda ću ti pozvati taksi."Paul je govorio nježno i moj osmijeh mu je dao odgovor koji mu je trebao.

Zatim sam polako navukla haljinu preko glave i stala samo u hlačama, puštajući dodir koljena i stopala prema unutra dok sam nježno sisala prst. Sisala sam jako, a on je to kontrolirao gurajući naprijed-natrag. Ipak, živjeli smo zajedno samo 5 mjeseci i budući da je on bio moj stariji rođak, osjećala sam se čudno što vraćam dečke. Kleknula sam i okrenula se prema Paulu. Zapravo, uzbuđenje zbog pronalaženja mjesta na koje bi se iskradalo činilo je sve još napaljenije. Lice mu je bilo ljubazno, ali su mu oči bile gladne.