Kako napisati dobru biografiju na stranici za upoznavanje

Niti jedan prokleti dio! A kad ovo bude gotovo, uzvratit ću svakom trunom energije koju imam. Inače ću pozvati svoje nasilnike i opet ćeš se naći skinut i na leđima ravno na tom stolu." Nasmijao mi se, stavljajući dodatni naglasak na riječ "nasilnici." "Samo me pusti," upitala sam ga dodajući tiho "molim", nadajući se da ću zaraditi bonus bodove.

Oštro sam mu govorio."Tko si ti, dovraga? Pusti me sada!"Borio sam se protiv ograničenja. Odmahnula sam glavom dok sam prišla, sjela na rub kade i otvorila slavine u kadi. Dok sam okrenula glavu na drugu stranu sobe, ono što sam vidjela dovraga me prestrašilo i natjeralo me da gutnem da udahnem zrak.

Pa sam umjesto toga preklinjao. Sadržavao je krevet s baldahinom i crvenim satenskim krevetom. Prsti su mi isplivali praznih ruku kada su otišli pronaći bravu na vratima. Nakon svega, čekao sam sam u sobi gol, privezan za stol, široko raširenih nogu.

Nisam znao kakva mi je sudbina. Umjesto toga, ti ćeš biti jedna od čuvanih žena jednog od mojih klijente kako napisati dobru biografiju na stranici za upoznavanje. Duboko udahnuvši otvorila sam oči. Stajala sam tamo i samo ga gledala pomalo ošamućeno i zbunjeno. Naslonio se na zastoj vrata.
Naslonivši se unatrag, uzdahnula sam. Jedva sam ga čuo kako govori."Sada možeš zatvoriti usta."Tiho se nasmijao prije nego što je nastavio."Mogli biste privući muhe."Trebala mi je minuta da shvatim da su mi usta zapravo otvorena.

Bili su rašireni. Moja mašta se udaljavala od mene jureći tu i tamo. Obuzeo me strah.Što ako ostanem trudna?Što ako mi je dao spolno prenosivu bolest ili nešto još gore?Nisam htio ovo. Mislio sam da kupka jednostavno neće škoditi.