Katolička 100 besplatna stranica za upoznavanje

Odjeljak je bio najmanji od svih europskih knjiga što je smatrao čudnim s obzirom na popularnost jezika.

Pogledala je unatrag i sklopila oči s njim, a on se zabio sve do baze svog kuraca u nju, a ona je izgovorila "jebote" katolička 100 besplatna stranica za upoznavanje. Nježno ju je zabio, dupe joj je bilo čvrsto, ali se pripremila za ovo.
Posljednji povlačenje kožnog remena i posljednji potisak i Dave je zastenjao dok je puštao u nju. Okrenula se i zgrabila ga za ruku.– Nedostajalo mi je ovo."Ne može se ponoviti.
Brzo je izbacio tu misao iz glave. Svukao je traperice i pustio član. Djevojka na tribini izgledala je zajapureno i netko je bio iza nje. Cijelo je mjesto bilo široko oko dva nogometna igrališta i krcato ljudima, odavno nije vidio ovoliko ljudi na jednom mjestu.Španjolski dio mu je zapeo za oko, pokušavao je naučiti jezik i na popisu je bila laka španjolska knjiga. Jedna strana je upozoravala na javno ponižavanje, a druga na daljnje...
Ciljao je na njezinu vaginu koja je curila i pritisnuo... Osjećao se kao da ga netko promatra. pomoći jedni drugima pronaći knjigu.".
Bilo je to njegovo omiljeno godišnje doba, godišnji sajam knjiga spojite mjesto u abudži. Pregledao je fasciklu, izvještaje iz prve ruke o križarskim ratovima, časopise iz Američkog građanskog rata.