Brzo upozorenje o spajanju

"Želim ovaj lijepi, tvrdi kurac u sebi, Steven." Namjestila se iznad mene i nakon nekoliko malih prilagodbi držala se za moju osovinu dok je polako klizila na mene. Također je bilo nešto crveno na vrhu njezinih gaćica. Bila je u srebrnastom svilenom ogrtaču koji je bio labavo zavezan ispod kojeg su se vidjele naznake crne čipke. Moje ruke obavile su je oko nje i osjetio sam kako njezin jezik počinje ispitivati ​​moje usne. Bila je mokra, čvrsta i meka odjednom i polako se počela kretati iznad mene. Obrisala je suzu s obraza. To nas je učinilo dvoje.

Počela se mljeti na moj željni jezik. Sviđa li ti se to? Voliš li imati svoj fini kurac u meni? Tako sam mokar za tebe. Sada su mi se u mislima vrtjelo od misli o Sandri Stinton s ovom bebom među nogama. Nagnula se naprijed i osjetio sam škakljanje njezine raspuštene kose na trbuhu. Zatim je posegnula iza leđa i olabavila kopču na leđima puštajući da joj grudnjak padne. Što ako ti kažem da imam nekoliko svojih?"Čovječe, još jedno veliko otkriće. ovaj... Sandra mi se srdačno nasmiješila. reći da se osjećao nevjerojatno izgleda kao potpuno podcjenjivanje. U isto vrijeme je dohvatila donje rublje i brzo sam se našao tvrd i otkriven u ponovno od nje. Sandra me gurnula unatrag dok nisam sjedio na rubu kreveta s 4 stupa, dildo se otkotrljao s kreveta, poskakujući o pod. Mogla je biti model plavih traperica.

Zatim, sekunda tišine prije, "Aaaaaaahhhhh...yeeesssssss...aaaaaaahh! Gotovo mi je slomila nos gurajući mi se u lice. Ubrzo sam mogao reći da se približava. Bio sam duboko u nevolji. Došao je petak i odlučio sam da ću pokositi i njihovu travu, jer sam trebao i našu, a sutradan će padati kiša. Oh, to bi bilo nešto!Pogledala sam u obližnju komodu, gaćice!Prilično uobičajene boje i stilovi brzo upozorenje o spajanju.

Počeo sam u sebi razmišljati kako bi se osjećao sjajan tuš nakon sve ove košnje. Stinton je bio kirurg, a njegova supruga RN u lokalnoj bolnici.

Svoje posljednje ljeto nakon srednje škole proživjela sam kod kuće sa svojom obitelji u predgrađu. Ništa čudno, ali ipak sam držao par i zamišljao nebesko tijelo na kojem su bili.Čak mi je postalo malo teško samo zamisliti je. Vau!Baš kad sam ozbiljno razmišljao o tome da snažno pogladim svoj rast na formiranju šatora u ručniku za kupanje, izbacila me iz misli buka u hodniku. Osjetila sam kako mi orgazam raste od nožnih prstiju, do nogu i onda "Aaaaah!" Bilo je sve što sam mogao skupiti. Pogledao sam oko sebe. Još uvijek sam bio u šoku, bio je to nadrealni trenutak i pokušavao sam sustići.Žena mojih snova me sisala!Pokušavala sam zadržati orgazam, ali bio je tako dobar, tako vruć i mokar. Bio je jako lijep s puno prostora. "Želiš li svršiti u meni?Želiš li snimiti tu vruću spermu u moju macu, dušo?" "Da, sperma za mene.Želim tu spermu duboko u sebi." Jedva sam mogla govoriti.