Kako stvoriti web aplikaciju za upoznavanje u node.js

Počinjem se pomicati prema njemu na vrijeme do njegovih udaraca, uživajući u osjećaju da se njegov kurac stvara u meni, njegova ruka klizi ispred mene, gura prst u moju pičku, onda 2, vičem, ne bol ovaj put, čisti užitak, osjećaj potpuno rastegnutog i ispunjenog, njegova bića palca ponovno trljaju moj klitoris kako stvoriti web aplikaciju za upoznavanje u node.js. Pokušavam se okrenuti, zaustaviti ga, ali njegove su ruke na mojim ramenima, drže me mirno, osjećam kako glava njegovog kura prolazi kroz moju pičku, i krećem se gore, počinjem se boriti, ali dok to radim, osjećam glava njegovog kurca mi je skliznula u guzicu, ja plačem, dijelom od šoka, boli i na moje krajnje iznenađenje, užitka, on miruje minutu, pusti me da se naviknem na osjećaj, a onda se polako gura malo naprijed povremeno, dopuštajući svom tijelu da se prilagodi onome što mu se događa.
Svaka normalna osoba do sada bi vrištala i vikala, molila da me se odveže, ali dok mi ta misao prolazi kroz glavu, shvaćam da je to uvijek ono što sam želio, da me kontroliraju, da me vežu i vezuju oči, da budem potpuno u tuđoj milosti. Okrenem se natrag i priđem krevetu navlačeći džemper preko glave dok idem, okrećući se na trenutak da ga bacim u košaru za rublje pored vrata. Njegova ruka prelazi na moj drugi gležanj i opet ponavlja istu stvar, pa dok me on završi s vezanjem, ja ležim licem prema dolje na krevetu raširenom da ga cijeli svijet može vidjeti. Osjećam toplinu u trbuhu kako mi počinje rasti, znam da sam sada blizu. Moj prvi instinkt je da se maknem odande, srce mi lupa, borim se, ali ubrzo shvaćam da gubim bitku, ne samo da su mi ruke vezane iznad glave, već ubrzo shvaćam da su mi gležnjevi bili vezani.

Osjećaji panike se ponovno počinju javljati, jedno je biti vezan od nekoga kome vjerujete, a drugo je biti vezan od nekoga tko je provalio u vaš dom!Opet čujem korake i disanje, i hvatam miris mužjaka nakon brijanja. Kao da mi čitam misli, napokon, osjećam kako njegovi prsti nježno prolaze niz moja leđa, i vraćaju se preko mog kuka, tiho stenjem u jastuk dok njegovi prsti lagano prolaze uz stranu mog tijela, nježno dodirujući stranu moje grudi dok se on nosi do mojih ramena i do vrhova prstiju.osjećam kako se lagano pomiče po krevetu i opet osjećam njegovu ruku, ali ovaj put s druge strane dok opet ponavlja tko proces.njegova ruka ide niz stražnji dio gornjeg dijela moje noge, niz moje potkoljenice i zaustavlja se na mom gležnju, ostavlja tu ruku na nekoliko sekundi, a zatim počinje odvezivati ​​moj gležanj, tada osjećam kako mi nogu guraju u stranu krevet i ponovno osjetim vezu dok mi je gležanj ponovno vezan. Veze koje me drže i dalje su meke uz kožu na mojim zapešćima i gležnjevima i što se više počinjem opuštati, više shvaćam da moje tijelo počinje reagirati na situaciju u kojoj se nalazim. Ne znam koliko dugo sam tu ležao, ali čini mi se da živi već godinama, tiho ga molim da učini nešto, bilo što, dotakne me, kaže nešto, bilo što, a ja sam ostala tu, bez ikakvog naznaka što će se dogoditi.

Otvaram oči, ali ne vidim ništa, mirno ležim na trenutak, osjećam pramen kose preko lica, dok idem podići ruku da je zavučem iza uha, shvaćam da sam bio sam vezan f dating Deutschland. Dok klizi rukama prema dolje, osjećam toplinu njegovog daha na svojim leđima, a njegovi prsti sada nježno miluju meku kožu iznad mjesta gdje ih stvarno želim.tijelo mi se savija dok njegovi prsti konačno skliznu do topline između mojih nogu koju sam tako dugo željela da dodirne.njegovi prsti klize prema dolje i istražuju me, oduzimajući vrijeme, dodirujući me posvuda.jedna ruka se lagano pomiče prema gore, a njegov prst počinje nježno kružiti mojim klitorisom dok on povlači drugu ruku, za nekoliko sekundi druga ruka se ponovno vraća, između mojih nogu, tražeći rupu koju tako očajnički želim da ispuni.nježnost njegovih prstiju oko mog klitorisa mijenja taktiku, njegovi prsti počnu trljati moj klitoris pritisak se povećava, a onda bez upozorenja zari prst u mene, savijam leđa dok plačem, ovo sam bila čekati.njegovi postupci počinju biti malo brži, kao da može pročitati što mu moje tijelo govori.

Par minuta se niko od nas ne miče, onda kad on klizi iz mene, ja padam naprijed na krevet, njegove ruke odvezuju mi ​​gležnjeve, a onda me on okreće, podiže mi noge, stavlja ih preko ramena, dok mu glava opet nestaje, nježno lajkujući moj sada preosjetljivi klitoris, umačući jezikom u moju pičku, ispijajući me, za nekoliko sekundi, moje tijelo se ponovno trese, dok još jedan orgazam pulsira kroz mene, pomiče mi noge i zamjenjuje pokriva, dok tonem u dubok san. Zapalim svaku od 6 svijeća i soba se polako osvijetli mekim užarenim svjetlom. Protiv svojih boljih nagona počinjem se lagano opuštati, osjećam utješnu svilenkast satena ispod sebe, a toplinu pokrivača kao da me štite od onih koji su još u sobi sa mnom.
Mogu mu reći do kraja, sada osjećam njegove stidne dlake na svojim guzicama, ne pomiče se, samo ostaje miran, zatim se polako izvlači i onda se ponovno gura natrag, ne uzimajući vremena. On odmiče ruku, a ja frustrirano plačem.njegovi prsti ponovno počnu probijati se po stranama mog tijela, preko obline mojih kukova, bočne strane mog prsnog koša, a zatim njegove ruke klize ispod mene držeći moje grudi svojim rukama. Ne mogu se pomaknuti, a onda mi sine da sam imao povez na očima. Skinem patike i gurnem ih ispod kreveta i spustim hlače preko bokova i pustim ih da mi padnu u hrpu pred nogama.