Online upoznavanje u 40-ima

Ponovno mu se nasmiješila, liznuvši vrh njegovog penisa za posljednju kap sperme prije nego što ga je vratila u bokserice.

Bilo je lijepo osjećati se kao najljepša djevojka u sobi i bilo je jasno da Mark ima oči samo za nju."Želite li započeti s predjelo?"– upitala je konobarica."Hvala, ali ne. Lauren ga je odmah prepoznala na slikama koje je vidjela.
Bio je šok kada je sljedećeg jutra pronašla poruku u kojoj je pisalo kako je bilo zadovoljstvo upoznati je i razgovarati s njom. Ovo je bio prvi put da se osjećala odraslom osobom, a odrasli su išli na spojeve. Losion joj je bio hladan i umirujući dok ga je umasirala u listove.
Nakon svih njihovih razgovora i poruka, ovo bi im bio prvi spoj, prvi put da su se sreli licem u lice. Najviše bi je opustila da je izlazila s prijateljima, ali nije htjela da se Marku srami što ga vide s njom. Mogla se naviknuti da on donosi odluke u njezino ime. Bilo joj je previše lijepo i gledajući u ogledalo jedva je prepoznala djevojku koja joj je uzvratila pogled. Bio je to jedini klub takvog tipa u gradu u kojem si mogao popiti piće, upoznati nekoga, a onda ga tu poševiti pred svima. Lauren je rukama prešla preko haljine, zaglađujući je nakon vožnje automobilom gradom. Melissa je progutala što je brže mogla, začepivši usta jer ju je treći nalet zatekao nespremnu. Navlaka od sto dolara i strogi dress code osiguravali su da klijentela bude određenog kalibra online upoznavanje u 40-ima. Olakšanje je preplavilo i nju. Svratio je na kratko piće prije spoja i nije očekivao da će se s nekim spojiti. Učinio je da se osjeća posebnom na način na koji nitko prije nije.

Srce joj je lupalo u prsima od njegove suptilne promjene u držanju. Obrijala se... Ne bi joj tako dao kompliment da je ljut ili da mu se ne sviđa."Hvala vam."Uspjela je izaći, gledajući kroz trepavice i vidjela da je on još uvijek promatra i smiješi se.

Portir ju je pozvao da uđe, a ona mu je zahvalila, dopuštajući mu da je pokaže u smjeru štanda za domaćicu."Imate li rezervaciju?"Mladić straga upitao je iza stalka domaćice, promatrajući Lauren gore-dolje."Srećem se s nekim. Svaki njegov pokret bio je sa svrhom. Ponovno se nasmiješila, a srce joj je zatreperilo.
Duboko je udahnula, umirujući se njegovom prisutnošću. Nasuprot tome, osjećala se kao da svi znaju da joj nije mjesto ovdje.
Nadala se da će izazvati osmijeh, ali ovo je bilo puno više. Imala je 40 godina, ali još uvijek slatka i imala je nešto odrađenog posla. Haljina je učinila da je istovremeno izgledala mršavo i prsa. Gledala je u njega, a oči su joj se smiješile vidjevši reakciju koju je izazvala. To bi mu bila sramota. Bila je pedantna s tim, pazeći da ga ravnomjerno rasporedi po tijelu.
Proletio ju je nalet panike.'Je li zakasnila?'Pomislila je u sebi.»Koliko je dugo čekao?Je li bio ljut?'Njegove su se oči prikovale za njezine dok joj se približavala, a obrve su se lagano namrštile prije nego što su omekšale.Široko se nasmiješio i ustao, izvlačeći joj stolicu."Izgledaš apsolutno prekrasno."rekao je Mark, ponovno sjedajući preko puta nje. Hrana je donesena i njihov je razgovor lutao od teme do teme. Svi njegovi osmijesi sada su bili za nju i uživala je zvati ga gospodine kad želiš odustati od spoja. Izgledao je uglednije od svoje slike, kako sjedi za stolom, s bocom bijelog vina naslonjenom na njegov lakat.
Trebala mu je sva samokontrola da je ne pritisne previše dok su se upoznavali.