Toronto spojiti mjesta

Brojke su se povećavale dok je ranovečernja hladnoća tjerala ljude unutra. Bio je to nov način prikupljanja donacija. Nije bilo potrebe stvarati scenu.

Jack je izgledao razočarano, dok je barmen vratio bocu viskija na policu i smiješno me pogledao."Ima li nešto riblje?"upitao je Jack, sotto voce. Dok sam skrenula, bacio se na mene rukama veličine konzervirane šunke.

Riječi su se kotrljale poput meda s tih rubin crvenih usana. Pa, to nije sasvim točno toronto spojiti mjesta.

Pustio sam Jacka da preuzme volan kako bih mogao malo zatvoriti oči. Užad je ispreplela njezino tijelo od gležnjeva do vrata, ostavljajući je potpuno nepokretnom. Tony nije bio osobito krupan ili širok, ali je imao čvrstinu i samouvjerenost koja me podsjećala na najbolje muškarce s kojima sam radila, a to je bilo ohrabrujuće. Bio je stranac, ali prepoznao sam djevojku. Kako nismo mogli otvoreno razgovarati, odlučili smo se naći kasnije, kad se izložba zatvori. U međuvremenu, ako ova izvedba nije bila ništa više od šarade, Scarlett i Tony su je shvatili ozbiljno. Ured je bio mali, klaustrofobično, zastrašujuće.Šefu se tako svidjelo.
Jack je promucao nekoliko riječi. Ova mala drama igrala se preko petnaestak minuta i privukla je veliku publiku. Mogao bih se osloniti na njega ako stvari krenu postrance popularne aplikacije za upoznavanje Tajvan. Dovraga, u svoje vrijeme sam popio puž ili dva i došao psujući, ali ove su cure bile teške!Posjetitelji i gosti potaknuti su da budu aktivni sudionici demonstracija i prikaza.
Neki su išli prema dizalima i stepenicama ili u smjeru znakova koji su pokazivali put do salona i restorana. Također je brzo razmišljao i brzo je učio. Lagano je zamahnula glavom i paučinasto-zlatne dlake preletjele su njezina glatka, gola ramena poput nježnih valova na suncem okupanoj plaži. Blizu jednog ugla nalazio se štand s natpisom "Reality Arts Theatre". Nosila je top i traper suknju, a dok je njezina slabašna cijev za grudi uspjela ostati na mjestu tijekom iskušenja, pričvrsnice koje su joj držale suknju na mjestu raspale su se pod pritiskom. Napola sam očekivao da će mjesto biti puno sjenčanih sredovječnih muškaraca u kabanicama.

Onaj u crnom uhvatio je moj brzi pogled i nasmiješio se. Nije da često rade, ali u našem poslu ne riskirate nepotrebno.

Slijedio je Jacka do recepcije. U špiljskoj dvorani bila je još gužva i kakofonija od predvorja.
Bio je zadivljen i jedva sam ga mogla kriviti. Na jednom od prvih štandova na koje sam naišao, slatka crvenokosa ležala je na boku na klupi odjevena u plavu odoru Star Trek, klasičnu minicu i verziju go-go čizama.

Kad smo stigli do hotela, bilo je kasno poslijepodne. U separeu u susjedstvu, dvije mlade žene - nisku medenu plavušu s pixie licem i visoku, zaobljene brinete - povezao je golemi gospodin odjeven u vojničku odjeću i nosio skijašku masku maskirnog uzorka. Osvrnuo se oko sebe s ozbiljnom skrivenošću."Ne... Dok je to činila, ta veličanstvena škrinja divno se naprezala o krhku tkaninu. Nisam vidio da su neki muškarci bili napadnuti, niti bilo koji galantan muškarac koji je došao u pomoć otetim djevojkama. Bilo je postera koji su nudili smjernice i savjete o tome "kako začiniti svoju vezu" i tako dalje.

Krenula je prema vratima kao da lebdi na oblaku.