Kako pokrenuti posao s web stranicama za online upoznavanje

Njezine se oči otvaraju i gledaju izravno u moje dok namjerno skida moj natečeni kurac. Večeras sam završio, ali moj menadžer je sjedio u uredu pa nisam mogao jednostavno zatvoriti i otići. Stavljajući jedno koljeno na podnožje kreveta i naginjući se prema meni, agresivno me ljubi u usne i uvlači jezik u moja otvorena usta. Moje su ruke lutale po njezinim grudima ugađajući joj bradavice i tjerajući je da stenje sve glasnije i glasnije prigušeno našim jezicima koji se udaraju jedan u drugi.Čuj kako se ruke pomiču od smrtonosnog stiska na stranama mog lica do otkopčavanja remena i povlačenja mojih hlača. Naši su jezici klizili i izlazili iz naših usta strastveno istražujući jedno drugo, ustala je na vrhove prstiju objema rukama uhvativši stranu mog lica gotovo me povukavši u svoj neumoljivi poljubac kako pokrenuti posao s web stranicama za online upoznavanje. Rekao sam joj da ime ljubimca zvuči kao nešto što bi ih nazvala nečija baka. Ona zna da sam blizu svršavanja i samo pokušava da me odvede dublje i grublje nego prije. Osjećam kako mi puls pulsira u mom tvrdom kurac i zaprepašten sam kako gusto izgleda kako klizi i izlazi iz njezinih prekrasnih usana. Potpuno me obavila i polako sisala natrag do vrha sve dok joj nije s poskom iskliznuo iz usta.

Njena gruba seksualna agresija me izluđivala. Gledajući Crystal kako spušta traperice uz noge i lagano poskakuje preko uske guzice, smiješim se samoj sebi dok još ležim u krevetu."Čudno je način na koji se život odvija ponekad."Rekao sam to ili pomislio više puta nego što mogu izbrojati. Zatvarajući oči, klizi natrag niz moju osovinu, centimetar po inč nestajući u njezinim nevjerojatnim ustima sve dok ne osjetim kako mi se jaja udaraju o njezinu bradu. O da, i ovo je još uvijek u prošlosti...samo bliže "sada" nego prošli put.
Budući da je bila okrenuta prema vratima, a ja sam im bio okrenut leđima, uhvatio sam strah od kojeg je moja šefica prošla, zbog čega je tako iznenada stala. Pustio sam još jedan mali trzaj na njezin jezik i ona mi je počela pumpati kurac, muzeći svaku zadnju kap moje još uvijek tvrde muškosti u svoja otvorena usta.

To nikako nije loše;ševimo se kao ludi više puta dnevno. Samo se šire smiješim.
Pustio sam joj kosu, a ona glasno srkne i odstupi od moje osovine ostavljajući natečeni vrh mog kura na svom uskovitlanom jeziku. Ona stenje vibrirajući usnama preko moje pulsirajuće osovine dok joj pucam drugi i treći put niz grlo. Stvarno je lijepa.

Glava joj počinje brže klackati i naizmjence draži moja jaja prstima i pokušava ih polizati kad me duboko grla. Obično kada je jedan od nas gotov, idemo do mjesta gdje drugi radi da vidimo jesu li i oni gotovi, a zatim brzo izmaknemo prije nego što nam menadžer može dodijeliti drugi projekt koji će nam ubiti vrijeme.

Ovo poglavlje možda ne izgleda tako vruće kao prethodno, ali mislim da je nekako potrebno za način na koji ovo planiram. Posao je bio uobičajen do otprilike 45 minuta prije nego što sam otišao. Objasnila sam kako još ne mogu otići, a Crystal je samo uzdahnula i izgledala napućeno dok je ponovno pogledala na sat. Kad je moj kurac iskočio i udario je po trbuhu, ispustila je malo "oooh" i čvrsto ga uhvatila za podlogu i snažno i postojano napumpala. Ovih proteklih nekoliko mjeseci osjećao sam se posebno čudno sa svime što se dogodilo s Crystal.