Kako neobavezno spajanje pretvoriti u vezu

Imao je seks prije samo jednom pa nije bio siguran gdje i kako početi. Pokazalo se da ovo uopće nije problem. Nasmiješio se u sebi i počeo tražiti Mandy. Rekla je dok je ispružila ruku da se stisne. Zatim je počeo trljati njezinu macu kroz tange gaćice koje su bile mokre. i dobro ga izvlačeći. Izgledala je zgodno.

Vidio je dovoljno pornića da zna gdje bi se trebao nalaziti i kad je izvila leđa znao je da je mrtav. Svi dečki vole."Rekla je kad je kleknula i počela mu raskopčavati hlače.
Josh ju je tukao nemilosrdno uvlačeći svoj kurac skroz unutra i iz nje. Spremajući se za mogući šamar po licu, hrabro ju je pogledao u oči i nasmiješio se. Josh je mogao reći da nije daleko od dolaska i odlučio je da želi produžiti ovaj susret što je duže moguće. Ovo očito nije bio prvi penis koji je bio u njezinim ustima, a Josh je bio u raju.

Međutim, više bi me zanimalo kako je njegovo početno klonsko tijelo utjecalo na njega tijekom godine prije nego što je "razmijenio". Nakon još jedne Corone Josh je odlučio da je vrijeme za to. Josh joj je stavio ruku na bedro i upitao je želi li ići u njegovu hotelsku sobu. O Bože."Mandy je povikala. Mandy je počela stenjati od zadovoljstva. I točno je znao da će početi. Mandy je bila vrlo seksi oko 5'5" plave kose i lijepe veličine grudi. Mandy je upotrijebila stražnji dio noge, blizu svoje pete da jače gurne Joshovu glavu u sebe i još više izvila leđa."Ohhhh bože, da, to je to."Josh to više nije mogao podnijeti.

Nakon nekoliko minuta Josh je mogao osjetiti toplinu iz njezine mace koja mu dolazi kroz traperice. Jedna joj je noga bila na sofi, a druga sa strane. Josh je imao sreću da je Francuz kojeg je klonirao bio obdaren velikim kuracom od deset inča kako neobavezno spajanje pretvoriti u vezu.