Brzi izlasci u san diegu 30-ih godina

Bili su mokri.“Trebao bi pronaći nekoga svojih godina”, šapnuo je."Trebao bi ovo raditi s nekim svojih godina..." "Ali ne želim nekoga mojih godina. Ne kao da nešto radimo..." "Ti si moj učenik, ja sam tvoj učitelj, ne bi se trebao baviti takvim mislima."Illyana je sada praktički bila izvaljena preko stola, šibajući preko njega, prema njegovom krilu, a njihova su tijela živa i cvrčala od uzbuđenja što su tako blizu."Ali nije li to nepošteno, gospodine? Kad biste me mogli poljubiti - da ste htjeli - a kladim se da to stvarno želite - a nikome ne bih rekao, obećavam - zašto bismo se pretvarali da ne bismo?""Zato što si skoro dovoljno mlada da mi budeš kćer!"Podignula je koljena na stol, sada na sve četiri na njemu kao pin-up model, pognula se tako da joj je košulja pala ispod nje samo za njega."Dovoljno mlad da me treba učiti stvarima. Kad se sagnula, labav izrez njezine bluze pao je i otkrio joj pogled niz prsa."Dobro je to čuti, gospodine. Ostavila je njegove ruke tamo, opipavajući je, i ponovno ga uhvatila za kurac.
Klečeći, spustila je ruku na njegovo bedro, osjećajući kako krv juri kroz njega na putu do njegove rastuće erekcije. Njezina vlaga prekrila je razdvojene usne njezine ženstvenosti, duboku pukotinu njezina dupeta, njezinu zgodnu stražnjicu. Samo ću vam dati nešto o čemu razmislite, kako to? Kad drkate, možete misliti na ovo. Kad joj je jezik ušao u njegova usta, osjetila je kako mu prsti zavlače i izlaze iz njezine pičke. malo manje sposoban odoljeti."Obećavam da neću reći", šapnula je, a njegove su usne praktički zgnječile njezine, poljubac za koji se trudio da ga ne produbi, da ga kontrolira, da se okrene i zadrži lagan, privržen. Uzbuđenje je preplavilo njezino tijelo.

Grickajući usnicu, Illyana je posegnula i poigrala se njegovom mušicom, otkopčavajući je i povlačeći je natrag, nekoliko centimetara brzi izlasci u san diegu 30-ih godina. Želim da podučavaš ja sve stvari koje ne znam raditi, sve stvari koje dobra djevojka ne bi trebala znati raditi, sve stvari koje bi loša djevojka znala...
Vidjet ćete kad budete imali više iskustva.""Ne, gospodine, ne, vrlo je velik. I nije morala ništa učiniti sada, nije morala razmišljati o tome da ostane na mjestu - on ju je držao tamo, sve što je trebala učiniti bilo je pustiti da joj ruke padnu preko ruba stola, zapravo da se uhvati za u krajnjoj liniji, hihoćući se i smješkajući se zbog toga koliko je malo važno ono što je učinila sada kad joj on udovoljava. Osjećala je kako se stisnula, postajala je sve čvršća i čvršća, njezina će pička zaključati njegove prste u sebi za cijelu vječnost, beskrajni orgazam— Scott se zavalio u stolicu, s hlačama oko koljena, a kurac mu je stajao od njega kao mač spreman za bitku. Ne bi li mi bilo lakše prstima da ih ne nosim?""Da", vruće je prošaptao Scott, a oči su mu se s mržnjom uperile u njezine gaćice."Puno lakše."Skliznula ih je s bedara, s koljena, listova, stopala. zabavno."Dodirnuo ju je - dahnula je, prsti su mu bili na njezinoj mekoj mački, a vlaga mu je curila kroz gaćice do vrhova prstiju. Bio je prisiljen skočiti s koljena kako bi je slijedio, kako bi zadržao jezik u njezinom ukusnom medu. Pitala se zna li on da ona zna."Pa, onda", rekla je Illyana, "kako učitelji popuše svoje velike debele kite?""Trebali biste otići, gospođice Rasputin", odgovorio je.Želio je ustati i zahtijevati da ode, ali oboje su znali da bi joj to omogućilo da vidi njegovu tvrdoglavost. gospođo Rasputin...
mmmm... Prekinuli su poljubac, oboje su dahćući. Morate znati koliko je velik..." Opipala je stol, pronašla ravnalo i podigla drveni mjerni alat. Vade im velike, debele kite i tjeraju loše djevojke da ih sišu - gospodine."Scott je ondje sjedio na trenutak u tišini."To jednostavno nije istina."Illyana je znala da mu je ispod stola oteklina na hlačama, jaka erekcija koja mu je gurala donje rublje.
Ustao je, pustio je da vidi, a bilo je ogromno, sve čemu se nadala, trebala je znati što je u tim šatorskim hlačama. Mogao bi biti obješen za ovcu kao i za janje. Želim da me tvoji veliki mišići drže dolje, tvoj veliki kurac u meni. Illyana si je dopustila stenjati, glasno i zadovoljno. Sjedio je za svojim stolom. Njezina brada uvučena u ključnu kost, prisjećajući se prizora njegove snažne čeljusti postavljene uz njezinu macu, dekadentno dugog jezika koji je jebao u njoj. Zatim je, ispunjena uzbuđenjem zbog toga što je ostala sama s muškarcem, otišla u njegov ured. Osjetila je kako se njegova strništa grize na svom mekom tijelu, kako joj se hladnoća leće njegovih naočala utiskuje u kožu, a zatim joj je s ljubavlju poljubio pičku."Ahh, jeezzzz", zastenjala je Illyana."To je stvarno dobar osjećaj, gospodine! Čak i bolje od vaših prstiju, gospodine!"Ruke su mu tekle iza nje. Jesam li sada loš, gospodine? Govorim o tome da me ljubiš... Mala plisirana suknja dizala se uz njezinu guzicu, prsti su joj se pomicali po linijama njezinih gaćica, a njezino mlado dupe pokazuje oštro bijelo unutar oskudnog donjeg rublja jeftine stranice za upoznavanje u Australiji.