Tajlandske fraze dating

Skineš kurac iz traperica i udariš vrhom o moj klitoris. Naručujem dupli gin tonic i dvije vulkanske rolice."O čemu bi htio razgovarati o tati?"Otpijem gutljaj pića i prstima vrtim štapiće za jelo."Kako bi volio provesti večer anđela?""Penušava kupka i navrnuto jebanje."Nacerim se široko."Oh, shvaćam. Oni su lijepi."Kupio sam ih za igru ​​i za spavanje."Pričvrstiš nove lisice na svako moje zapešće i gležnjeve. Oh!Nikada prije nismo igrali ovako. Tvoji prsti prelaze na moje donje usne da provjeriš moju vlažnost."To je dobra djevojka. Osjećam da je crvenilo, a da ne moram spustiti pogled.

Promatram te kako stavljaš upaljene svijeće na noćni ormarić uz bocu šampanjca na ledu. Kako ide?"Zavrtite burbon i popijete dugo piće."Vrlo dobro tata.
Hrvam se sa svojim stegama, uvijam se i povlačim "Da jesi."Tvoji prsti klize preko dijamanata u potpuno novim manžetama i prate vene mojih ruku."Što je sa šampanjcem i svijećama?"Pitam."To je, Elena, da znaš kako tata može biti fin."Otvoriš šampanjac, natočiš čašu i prineseš je mojim usnama. u redu je, dušo."milujete me po obrazu.– Tata je tek počeo. U redu je."Tvoj smiješak je zao. Ovo sam već vidio. Nadam se nečem tamnijem."Oči mi blistaju."Jesi li sada? Kako to misliš dušo?"Znatiželjno me gledaš, čekajući moje objašnjenje."Želim se igrati s šibačem."Kažem stvar činjenica."Mmm Elena, voljela bih to. Udaraš lijevo, pa desno. Osigurana sam na sredini kreveta dok mi iznova i iznova napadaš moje tijelo bičevalcem."Šššš...

Tata te jako voli."Maziš me po kosi i ponavljaš riječi iznova i iznova.– Uvijek si bila tako dobra djevojka za tatu. Kažete dok otpuštate posljednju sputnicu i ona pada na pod."Dođi ovamo."šapućeš nježno. Tvoja okrutnost proizlazi iz zbrke mog uma - koliko ću morati čekati na sljedeću stanku?"Uf!"Vičem dok me udaraš. Izvučeš nešto s noćnog ormarića tajlandske fraze dating.
Pereš mi kosu i tijelo od lica do stopala, ljubeći svaki otkriveni centimetar. Radili smo na pojačanju za našu užurbanu sezonu i osjećam se kao da jedva mogu disati da sam toliko zauzet s Excel i Word dokumentima. Ponudiš mi se da mi nacrtaš kadu i zajedno se uvlačimo u mjehuriće.