Gdje se spojiti u San Antoniju

Jače ga je pritisnula uz klitoris.

Lijeva mi je ruka mazila te lijepe živahne sise dok smo skidali. Izgubio sam gotovo sve, ali baš kad je objavljena prva objava ukrcaja, udario sam u progresivni stroj za 575 dolara. Ako nas obavijestite kada dođete, mi ćemo pokupiti te u jednom potezu. Rado sam se zahvalio, ovaj put sprijeda dok su moji prsti pronašli njezin anus. Prijavio sam se na recepciji i otkrio da je moja soba spremna i da su moje torbe i paketi već premješteni. Bio je dugačak red razularenih ljudi spremnih za ukrcaj i mogao sam vidjeti da neću dovoljno spavati na ovoj nozi. Oči su joj se zakolutale i gotovo je pala od snagom svojih grčeva.
Zaklela me na šutnju i naravno da sam pristao. Nije potrajalo dugo dok ponovno nije pretjerala. Poslužiteljka je nastavila prstima. Gledao sam i nju i stjuardesu. Bilo je.

Onakav u koji volim zaroniti."Oprosti što sam te tako probudio. Drago mi je što osjećam da nije."Okrenula me i ispustila i svoj ogrtač i moj. Spustio sam se do njezina vrata i gurnuo se u područje između njezina uha i ključne kosti.

Iako joj bradavice nisu bile uspravne, njezine su areole ostavile određen dojam kroz ultra tanku tkaninu njenog Speeda."Zašto si tako pospan? Teška noć sinoć?"Rekao sam joj da sam upravo došao zbog crvenih očiju i da nisam mogao puno spavati, ali da sam siguran da će još dva do tri drijemanja pomoći. Probudio sam se u tišini. Bit će to vožnja koju nećeš uskoro zaboraviti."Stavila mi je karticu u džep na prsima. Imala je električni brijač u ruci i brijala je svoj Mons. Pričekao sam da se avion isprazni i prišao joj."Čini se da ste imali izvrstan let."Rekla je sa smiješkom.

Sanjao sam da imam te usne omotane oko svog kuraca. Moja putovanja u obalnu središnju Floridu uvijek su mi najdraža. Nisam baš neki kockar, ali pristao sam otići.
Imala je grč i proklela me."MOLIM VAS GODINE, MOLIM TE gdje se spojiti u San Antoniju. "Bože, mogla bih zauvijek ostati na ovom mjestu. Dobra vijest je bila da je karta bila 150 dolara manja i da je moje nadograđeno sjedalo (1C) još uvijek bilo dostupno. Otišao sam do vrata i provirio. Odlučio sam da je tuš vjerojatno u redu i otišao u klub gdje mi je pratitelj dao ručnik za kupanje i besplatnu vrećicu u kojoj je bio sapun, britva, šampon, dezodorans i slično.