Stranica za upoznavanje u sjevernoj Irskoj

S druge strane sobe već sam otvorio zavjese koje su skrivale prozore od poda do stropa. Poriv za guranjem između tih punih usana bio je gotovo prevelik. Njezino lice u obliku srca govorilo je o slatkoći, ali pogled njezinih velikih zelenih očiju govorio je da u tom malenom paketu ima vatre, vatre i strasti. Reneine su oči odmah poskočile po predvorju stranica za upoznavanje u sjevernoj Irskoj.

Njegov dah mi je raspršio uho dok je šaptao."Nisi jedini koji je proždrljiv", zarežao je."Nadam se da ne", odgovorila sam, puštajući usne da okrznu njegov obraz."Bio bih razočaran što čovjeka čini samim. "Vrlo lijepo", promucala sam, milujući ga po kosi dok sam promatrala njegov praktičan rad. Nastavio sam s pritiskom sve dok se nije naslonila na laktove, glave praktički u Erikovom krilu.
Ipak, on će opet doći i s njim će doći toplina proljeća. Renee je dahtala, a tijelo joj je podrhtavalo od malih šokova užitka. Ova dvojica su znali kontrolirati svoje porive.
Na dnu je prostirka za cipele", rekao sam."Idem skuhat vrući kakao. Promatrao sam ih nekoliko trenutaka. Inače bi ih čekalo grubo buđenje. Cernunnos je dao sebe i Danu tuguje za njim.
Tvrdio sam to jednako sigurno kao što bih ga tvrdio ove noći, duboko gurnuvši jezik i kušajući njegov mošusni zemljani miris. Nadam se da će vam ovo odgovarati.

Meni je draže tako.Šume okružuju moju kuću.