Emigranti za samce iz Dubaija

Nekoliko minuta kasnije, svi su bili u slobodnoj konferencijskoj sobi. Imam taj dar, da piliće brzo svrše... Stisnem Tammyno raskošno dupe, dok mi Becky halapljivo siše jezik. Becky je maltretirala moj jezik s takvim čistim seksualno preplavljenim užitkom.

Ona halapljivo ljubi moj kurac čistom ljubavlju, opsjednutom penisom dok sve snimam, stenje od čistog veselja iz njezinih vrlo vještih usta, a bradavice se igraju, pušeći neka dobra sranja i smijući mi se u dupe Spenceu u prokletom psećem odijelu, lajući sretno pseće dupe off. SVRŠITE KAO JEBENI VULKAN!SVETI JEBE!"SHITTTTTTT!!!"Tijelo mi se grči od mene tako snažno svršavam u Becky. Obožavam taj vrući med. Ulazim u dizalo i vidim Ginu, jednu od operaterki lifta.Čavrljamo. Dovraga, volim tu curu!– Da vidimo, Herb.kaže Kim, smiješeći se onim opojnim osmijehom Kim K. Njezine goleme, uzastopne hude gotovo iskaču iz njenog bijelog grudnjaka. Pomažem joj ustati i ljubim je. i koga... Vidjet ćete.

Navikli su na veće kite, ali oboje shvaćaju koliko novca mogu dobiti od napaljenog starog Herba upravo sada, pa pojačaju jebeni zabavni šarm."Mmmmm... Ona veselo guguta, oblizujući mi usne.
Stephanie se nasmije, tiho grizući Kimin vrat, polako ga liže, zastajkujući kraj njezina uha, a zatim brzo oblizujući jezikom Kimin vrat. Vjerujem u vas dvoje. I ta se djevojka može poljubiti emigranti za samce iz Dubaija. Lijepa emisija za obožavanu publiku koji je tobi iz sidemen dating. Gledam njezin plijen kako se trese dok odlazi, cereći se dok mi ga trese, mašući ne osvrćući se na mene."Hej duso."Još jedna moja žena... ili se igram s njima."Smeta li ti ako se igram s tvojim psićem, Becky?"pita Tammy."Ne... Osjećaju se...