Brzi izlazak rosa bonheur

Koristila je svoj mozak i kupila vrijeme. O, Nick!Volio bih da si ovo ti!Odjednom su joj se noge oslobodile i nagnula je zdjelicu, uzevši ga dublje u svoju pičku i zastenjala kada je stigao do dna."O, Bože, da!"Nick nije mogao disati dok je zabijao jaja duboko u ženu. Zvuk je bio zadavljen u njezinu grlu dok se on zabijao u njezino tijelo, a njegov tvrdi penis razdvojio joj je macu. Bila je jako mokra i zbog toga mu se kurac još više stvrdnuo brzi izlazak rosa bonheur. Nick je slušao Lyndine molbe, dio njega je želio spasiti svoju bivšu zaručnicu, ali mu je srce dopiralo do žene koja je za početak trebala biti njegova zaručnica što znači stranica za upoznavanje.

Zgrabili smo slučajnog tipa. Prošlo je dosta vremena otkako je zadnji put imala spolni odnos, a ovaj je muškarac bio veći nego što je prije.

Kako možemo biti u nevolji?"– Zato što nije bio dovoljno nasumičan. Lynda je ušla, a lice joj je bilo maskom prezira."Nikad vam nisam trebao vjerovati da ćete obaviti posao.""Učinili smo ono što ste nam rekli! Kako smo mogli znati da je on tip kojeg ste htjeli zadržati?"Lynda se obrušila, zlobno ih ošamarivši oboje.– Sve si pokvario!Eddie je ustuknuo, stisnuvši se blizu svog prijatelja."Onda si to trebao učiniti sam!""Lynda, o čemu on priča? Što se ovdje događa?""Platio sam ovoj dvojici idiota da otmu Camisu. Njegova eksplozija ih je obojicu odnijela, ostavljajući oboje potresene i dahćući.