Popis sjedišta Sjedinjenih Država za upoznavanje

Roxannu je zatekla senzualnost gledanja njegovog rastućeg uzbuđenja. Tako sam volio da me zadirkuju verbalno kao i fizički. Nastavite pisati. ne znam! Nešto si rekao.

na ruke i koljena... Molim te, nemoj to više skrivati ​​od mene", preklinjala je Roxanna dok je omotala noge oko njega. Nije se zavarao, jer je svoju sljedeću zapovijed izdao na vrhuncu njezina vrhunca. Nasmiješio joj se uz uho: "Ahh... čak ni taj opis to ne čini pravednim."Pogledala ga je u oči. zvuk tvog disanja.. popis sjedišta Sjedinjenih Država za upoznavanje.

Bio sam na putu da pozovem pomoć kad si došla k sebi. Ona je za njega glumila prostitutku, ali bilo je granica njezinoj samokontroli. Ustala je i odjurila u sobu. Zgrabio si me za kosu i..." Zastala je, zatvorivši oči na trenutak. Cezar ju je htio natjerati da dođe, a ona je bila nemoćna spriječiti da se to dogodi. Jezikom joj je lascivno pratila razdvojene usne. Glava joj je pala poput olovnog utega na njegova prsa. Roxanna je uhvatila trag uzbuđenja u njegovu glasu i vidjela ga u njegovim tamnim očima prije nego što je ponovno pogledala između njegovih nogu. bogovi, Cezare... Smatrala je to uzbudljivim."Skini se", naredio je, a glas mu je bio ljutito režanje. Bradavice su joj bile potpuno napunjene i duboko ružičaste boje. Noge je inače ispružila gore i preko njegovih prsa, sada ih uopće nije podupirala. Roxanna ga je držala uz sebe dok su se tresli i stenjali od zadovoljstva. Kad je prodala svoje tijelo muškarcima, uvijek se pretvarala da uživa u njihovoj pažnji;sad kad više nije bila na prodaju, bilo joj je čudno što je bila prisiljena pretvarati se da NE uživa u Cezarovoj pažnji.
Ono što nikad nije vidjela bila je transformacija u tijeku. Sjeo je za nju kako bi izula cipele, a zatim je mirno stajao dok je ona odmotavala togu, naklonivši se samo toliko da joj dopusti da mu navuče tuniku preko glave. Onda si konačno zabio kurac unutra ja- teško...
Uzbudio ju je njegov bijes i željna mu ugoditi, baš kao što je i znao da će ona biti. Plaši li te to što znaš da te sada mogu napuniti svojim sjemenom?"Njegovo grubo postupanje i prijetnja da će zasijati njezinu utrobu bili su više nego što je mogla podnijeti. slasna težina tvog tijela na meni.. web stranica za upoznavanje. Odmaknuo joj je glavu i pustio kosu."Na ruke i koljena na rub kreveta, odmah!"Roxanna je slijedila njegove naredbe ne gledajući ga u oči. Preklopio sam je i onda stao pred tebe spuštenih očiju poput roba."Tiho se nasmijala."Kakve su sreće tvoji robovi; oni imaju najbolji pogled u gradu! Naredio si mi da stanem na koljena," Roxanna je zastala i lagano odmahnula glavom ne podižući oči."Ne sjećam se da sam kleknuo; ne znam jesam li jednostavno pao ili se graciozno spustio.