Smiješne online dating chat up linije

Posljednjih nekoliko dana mama i teta Julie razgovarale su telefonom puno više nego inače, ali što je bilo, mogao sam samo nagađati.
Dok sam pomogao blizancima da izvuku ostatak prtljage iz auta, Julie je otišla gore razgovarati s mamom. Moja mama je samo stajala dok je Beth sušila prednji dio, a zatim je ispustila ručnik i počela masirati mamine sise. Uvijek smo se dobro zabavljali ustajući na božićno jutro i zajedno otvarajući naše darove. Samo sam se nasmiješio mami i uhvatio je za ruku dok smo ustajali s poda i krenuli stepenicama u krevet. Donio sam vino i čašu za Debru u dnevnu sobu dok su mama i Debra sjedile na sofi jedna do druge i razgovarale o djevojačkim stvarima. Sjećam se kada bismo Ron i ja dolazili na piće ili jednostavno svi zajedno odlazili u noćni izlazak. Mama je samo stajala i stenjala dok je Beth prstom i palcem svake ruke trzala bradavice."O ti nestašna djevojko koja se tako dobro osjeća, popuši mi bradavice."Moja mama je rekla Beth. Misleći da je mama i da je Debra otišla kući, samo sam ležao i pustio je da izvadi moj sada tvrdi kurac i pustio je da se igra s njim. Počeo sam uvlačiti i izlaziti iz nje duboko i snažno dok su joj se usta zatvarala nad maminom macom i svaki put kad sam zabio u nju, ona je zaronila jezikom u maminu obrijanu ljubavnu rupu. i sada je cijela obitelj bila ovdje za veliki dan.

Debra je podigla pogled prema meni dok je još uvijek sisala moje lupanje čudovišta u grlo. Kad su im se usne razdvojile, Beth je s njom podijelila mamin slatki nektar dok su im jezici divlje plesali zajedno. Dok sam otvarala ulazna vrata, moja teta Julie i njezine dvije kćeri Beth i Lauren sve su me pozdravile velikim zagrljajem i poljupcem. Imala je glavu mog kura u ustima, prevrćući jezikom preko vrha i klizeći njome niz donju stranu mog penis oblažući je svojom slinom.

Teta Julie me jako privila blizu i dok me je poljubila ravno u usne, zabila mi je jezik u usta. Mama se već skinula do gola i stavila ruke preko Debrinih očiju i pritisnula otvrdnule bradavice u leđa. Mama i ja proveli smo cijeli tjedan dovodeći mjesto do kraja prije nego što su svi stigli. Debrine meke usne su pomuzele moj kurac dok se pobrinula da dobije svaki zadnji komadić sperme u ustima."Hvala ti na poklonu, Martine, to je najljepši poklon koji mi je itko ikada dao."Rekla je nakon što je pustila da moj kurac iskoči iz usta i nasmiješila mi se.

Zatim me je obuhvatila rukama i povukla k sebi dok su nam se usne sklopile, ona je razdvojila svoje i gurnula svoj jezik u moja usta."Kvragu, Lauren, tek si na vratima i već si svuda u njemu!"rekla je Beth naglas."Ako se vas dvoje približite, oboje ćete biti u njegovim hlačama."Beth je ponovno rekla namigujući i nasmiješivši se, a Lauren se samo nasmijala dok mi je lice postalo crveno. Bio je skoro Božić, točnije srijeda 22. Mama je skočila pod tuš dok sam silazila niz stepenice i spremala doručak.

Morali su imati najmanje 38c. Mama je naredila Debri koja je učinila kako joj je rečeno dok je mama legla ispred nje raširenih nogu."Pomakni se malo naprijed."Mama je rekla Debri koja je udovoljila jer je pred sobom osjetila mamina bedra na svojim golim rukama. Bio je skoro Božić, točnije srijeda 22. Beth je zatim izašla iz kuhinje i popela se stepenicama da vidi svoju tetu. Spustio sam vino na stolić za kavu i otvorio ga pustivši ga da diše nekoliko trenutaka prije nego što sam nam svima natočio čašu."Moj moj Martine, stvarno si izrastao u ljupkog mladića u protekloj godini."Rekla je nadopunjujući me."Bože, Sarah, kako izgleda tako kao njegov..." tada je stala na putu."Kao i njegov otac, mislili ste reći Debra?"pitala je mama."Da, kao njegov otac. Sada kada je sve bilo spremno odlučili smo se opustiti i pogledati naš omiljeni božićni film 'It's A Wonderful Life' s Jimmyjem Stewartom. Nisam bio daleko iza njih jer sam raznio svoju spermu duboko u Debrinu pičku dok je pala na mamu, a oni su se ljubili i grlili sve dok moj penis nije počeo omekšavati i skliznuo iz njezine dobro izjebane mace. Moja sestra Katy također je stigla ranije nego što se očekivalo kada je čula da će snježna oluja zaustaviti sve što se kreće u našem gradu i da će ostati barem do novogodišnje prilike.

Bilo je nešto prije 21 sat na Badnjak i bili smo na sofi privinuti jedno uz drugo uz piće i grickalice gledajući film kad smo začuli kucanje na ulaznim vratima."Tko bi to, dovraga, mogao biti i točno usred našeg filma?"požalila se mama. Um mi se zbunio pri pomisli na to, a moj penis je također imao vlastiti um i trzao se pri pomisli da imam više mace smiješne online dating chat up linije.
Debra je cvilila dok je osjetila mamine bradavice na leđima i inchirala svoju macu naprijed dok se moj penis nije gurnuo uz njezine gole usne."Znači ti napaljena mala kučko želiš poševiti mog sina?"Mama je šapnula Debri na uho."Oh, jebiga, da Sarah, želim njegov veliki jebeni kurac u mojoj mokroj pički."Stenjala je Debra dok joj je mama grickala ušnu resicu i zabila joj jezik u uho. Samo sam se skinuo i pridružio im se.rekla je mama."Ne brini za nju, ako dođe njuškati okolo, ja ću se pobrinuti za nju."rekla je Julie uz malo iskosa."Možda možemo snimiti nekoliko njezinih fotografija u kompromitirajućem položaju i zaprijetiti da ćemo joj pokazati muža, sigurna sam da neće htjeti da on sazna za njezin mali sastanak ovdje."Julie je ponovno rekla."Nije da nisam uživao što je imam jer ima sjajno malo tijelo na sebi i jako je lijepog okusa, ne bih imao ništa protiv još jedne noći s njom."rekla je mama dok je namigivala sestri."Oh, pa ako je tako dobra, možda bih je mogao malo probati."Julie je rekla sa smiješkom od uha do uha.
Stavio sam joj ruke oko leđa i povukao je na sebe dok sam uzimao bradavicu u usta i snažno je sisao dok sam ugađao drugu. Tko god da je bio, bili su nestrpljivi, to je sigurno jer su ponovno kucali na ulazna vrata samo ovaj put glasnije nego prije. Moja sestra Katy bila bi ovdje na Badnjak i obično bi ostala do poslije Nove godine. Tek što sam joj poželio rani sretan Božić, sperma je pucala iz mog kura u Debrina usta i niz njezino grlo. Mama je otkopčala i otkopčala Bethine traperice i dok je gurnula ruku unutra, otkrila je da Beth nije nosila gaćice.. Oh, nemojte me krivo shvatiti, uživao sam u dobrom pušenju koje mi je Debra davala jer je bila jako dobra u tome, gotovo jednako dobra kao mama emigranti za samce iz Dubaija. Nisam mogao zadržati pogled na njihovu guzicu i siguran sam da sam nekoliko puta uhvaćen kako im se šuljam u guzicu dok smo donosili ono što je ostalo od prtljage iz auta."Hej seko."Moja mama je rekla kad je izašla iz kupaonice s tijelom omotanim u jedan ručnik s drugim ručnikom omotanim oko glave."Hej Sarah," rekla je Julie dok je iskoračila zadnjim stepenicama i krenula prema mami te je snažno zagrlila i poljubila."Je li sve spremno za Martinovo iznenađenje prisutni kasnije?"Julie je šapnula mami za slučaj da se još netko u tom trenutku popne stepenicama."Da, sve je postavljeno, ali postoji mali problem."Mama je odgovorila kad su ušli u njezinu spavaću sobu i zatvorili vrata za sobom."U redu, ali koji je mali problem s njom?"ponovno je upitala Julie."Pa ona je sinoć bila ovdje i svi smo na kraju popili malo previše."počela je mama.