Zabavljanje s britanskim kućama

Otkotrljao se i zaspao, meni je trebala vječnost da zaspim. Naše veze i osjećaji jedni prema drugima postajali su sve jači. Još jedna WACC priča, zašto bi je želio natrag?.

Raširila sam noge i on je ušao u mene. Uz obavezne predmete, pohađala je i ženski studij. Nitko me nije tako dirao osim Georgea godinama, bilo je nekako uzbudljivo. Rastali su se kao dobri prijatelji zabavljanje s britanskim kućama. Na stolu u blagovaonici bila je poruka, Dječaci kod mama. Kako sam dovraga nasjeo na ovo sranje. Al i ja smo otišli dolje, sagnuo me nad stolom i ušao u mene s leđa smiješne online dating chat up linije. Na putu kući u nedjelju popodne nisam se osjećao toliko oslobođeno, nego sam se osjećao kao da sam iskorišten. Marge je imenovana predsjednicom novostečene lokalne bankarske tvrtke u Phillyju.
Odveo sam dječake na večeru pa do mame i pitao je je li dečki bi mogli ostati s njom nekoliko dana dok se stvari ne riješe. Otišao sam na maturu svom najmlađem sinu Jeffu. Obojica su se povukli u konferencijsku sobu i prelili njegov plan. Bio sam malo slab koljena kad smo ušli u sobu, ovo je bio trenutak istine. Stao sam nakon posla u petak, a Marge nije ni došla dolje da se pozdravi.

Oboje su imali samo prolazne afere. Ja sam slobodna žena.""To je samo muška izmišljotina da se žene drže pokornima.""Jesi li razmišljao o tome što će nam ovo učiniti?""Pa, snažan muškarac ne bi imao nikakvih poteškoća s nezavisnom ženom."Počela je s još jednim psiho-brbljavim govorom, nisam to mogao podnijeti.